ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Ελαμπντελαουί: Συμφώνησε να ανανεώσει με τον Ομάρ με εντολή Μαρτίνς

Είναι πυλώνας στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς. Βάσει αγωνιστικής ασφάλειας
Ολυμπιακός - Ελαμπντελαουί: Συμφώνησε να ανανεώσει με τον Ομάρ με εντολή Μαρτίνς

Ολυμπιακός – Ελαμπντελαουί: Τύπος που ήρθε από το πουθενά το καλοκαίρι του 2014 στον Ολυμπιακό και είναι πλέον εκείνος που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού εν τη απουσία του Φορτούνη.

Πάντα κύριος σε όλες τις εκφάνσεις του. Παίκτης προς μίμηση για τους upcoming. «Μην το σκεφτείς καν! Πήγαινε.

Εξαιρετική επιλογή», το πιπίλισμα στο μυαλό του Τσιμίκα μόλις εκείνος τον ρώτησε για το τι εστί Εσμπιεργκ όντας Σκανδιναβός! Ο Ομάρ, περί ου ο λόγος, βαδίζει στα 29. Αναζητά –θεωρητικά- το τελευταίο του συμβόλαιο. Δεν θέλει κορδέλες, αλλά ασφάλεια. Όπως και η οικογένειά του. Η προοπτική της Τουρκίας έχει απορριφθεί.

Συνθήκες ζωής και κατακόρυφη πτώση λίρας έχουν οδηγήσει τόσο αυτόν όσο και τον αδερφό του (σ.σ.: μάνατζέρ του) σε δεύτερες σκέψεις.

Η αγορά της Αγγλίας θα καθυστερήσει. Πολύ. Κανείς δεν του εγγυάται θέση βασικού, αλλά μία ρεζέρβα πολυτελείς. Εδώ και καιρό έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά για τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός μπακ δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

Βάσει πληροφοριών της στήλης των παρασκηνίων του Sportime, αυτός φέρεται να ΄χει βρεθεί μια και στην τελευταία επικοινωνία των δύο πλευρών βγήκε «λευκός καπνός»!

Έχουμε και λέμε: ο Μαρτίνς δε θέλει να σκέφτεται να πουληθούν Σεμέντο, Τσιμίκας και να χάσει και τον Ομάρ. Μιλάμε για τα 3/5 της άμυνάς του. Έχει δώσει εδώ και καιρό το ΟΚ για την ανανέωση του Ομάρ.

Ο τελευταίος προ πανδημίας ήθελε το κατιτίς ως αύξηση, αλλά πλέον έχει αντιληφθεί πως η αγορά έχει σφίξει τελείως! Η ενημέρωση που έχουμε είναι πως Ολυμπιακός και Ομάρ έχουν συμφωνήσει προφορικά με μέσο όρο ετήσιων απολαβών τις 750.000 ευρώ (plus τα μπόνους) για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αν δεν αλλάξει κάτι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι επισημότητες θα λάβουν χώρα μέχρι την πρώτη εβδομάδα Ιουνίου…

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

ΣΧΟΛΙΑ