Ολυμπιακός

Το έγκυρο RMC αναφέρει πως ο Ολυμπιακός κινείται και πάλι για τον Μπελχαντά...

Πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπελχαντά είχε γραφτεί πριν καν τελειώσει η αγωνιστική περίοδος.

Τότε όμως ο Μπελχαντά όλα έδειχναν πως θα κατέληγε στη Γαλλία και τη Μονπελιέ, όμως ο Ολυμπιακός δεν τον έβγαλε ποτέ από τη λίστα του! Ο Μπελχαντά τελικά δεν ολοκλήρωσε τη συμφωνία του με τους Γάλλους και παραμένει ελεύθερος!

Με τον Ολυμπιακό να επανέρχεται όπως σας είχε ενημερώσει και το Sportime σε σχετικό ρεπορτάζ. Παράλληλα το έγκυρο RMC, έρχεται με δικό του ρεπορτάζ να επιβεβαιώσει το Sportime, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο Μπελχαντά μιλάει με τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ, βρισκόταν πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Μονπελιέ. Οι διαπραγματεύσεις όμως ναυάγησαν και ίσως τελικά να πάει στην Ελλάδα».

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» και γίνεται παιχνίδι. Η Γαλατάσαραϊ επίσης επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα, αλλά οι Πειραιώτες δείχνουν να έχουν μπει δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτησή του.

Ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, φαίνεται πως το ενδιαφέρον για τον Μαροκινό έχει γίνει πιο έντονο. Διότι είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να καλύψει τη θέση όπου αγωνίζεται ο Έλληνας μέσος.

Και το ρεπορτάζ του RMC, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό του Sportime

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν γίνει απλός ο Ραντζέλοβιτς, θα είναι καλύτερος