Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Βόλο με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει αναφορά στο τι τον ενόχλησε από το ματς.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Βόλο με τον Πέδρο Μαρτίνς να εκφράζει ανοικτά για το θέμα που τον ενόχλησε.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Βόλο με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει αναφορά στο τι τον ενόχλησε από το ματς.

Μια ακόμα νίκη πήρε ο Ολυμπιακός, αλλά τα χρειάστηκε για τα καλά. Ο Βόλος ήταν επικίνδυνος και παραλίγο να πάρει αποτέλεσμα. Ο Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στο αποτέλεσμα, αλλά και στις πολλές διακοπές που είχε το παιχνίδι.

«Ακόμα και όταν δεχτήκαμε την ισοφάριση το πιστεύαμε για τη νίκη.. Αυτό που δεν μας άρεσε ήταν ότι γίνονταν συνέχεια διακοπές. Και ο Βόλος είναι μία ποιοτική ομάδα που δεν μπόρεσε ούτε αυτή να παίξει με τόσες διακοπές μέσα στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά καταφέραμε και νικήσαμε».

Στην συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για τις πέντε αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα. Σε σχέση με αυτή που παρέταξε κόντρα στην ΑΕΚ και την Fenerbahce. Στην απάντηση του τόνισε το πόσο πιστεύει σε όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ… «Δεν είναι μόνο ποιοτικοί παίκτες. Είναι παιδιά με έντονο αγωνιστικό πνεύματα», είπε μεταξύ άλλων.

Στο μεταξύ στο ημίχρονο έγιναν αλλαγή οι Γκάρι Ροντρίγκες, Αγκιμπού Καμαρά, Κένι Λαλά. Ο Πέδρο Μαρτίνς υπογράμμισε πως δεν είχαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αλλά έγινε επειδή παρουσιάστηκαν κουρασμένοι. Βέβαια αυτό ισχύει για τους Αγκιμπού, Λαλά. Για τον Γκάρι Ροντρίγκες ήταν περισσότερο αλλαγή προφύλαξης. Καθώς προέρχεται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό, που έβγαλε σε δύο αναμετρήσεις.