Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση δύο εξτρέμ, όπως φαίνεται με τον Χένρι Ονιεκούρου και τον Εμάνουελ Γκιασί να είναι στο κάδρο.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση δύο εξτρέμ, όπως φαίνεται με τον Χένρι Ονιεκούρου και τον Εμάνουελ Γκιασί να είναι στο κάδρο. Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι μια από τις περιπτώσεις για τις οποίες ασχολήθηκε και πέρσι ο Ολυμπιακός. Κατέληξε εκ νέου δανεικός από την Μονακό στην Γαλατασαράι. Ωστόσο δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Με...

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση δύο εξτρέμ, όπως φαίνεται με τον Χένρι Ονιεκούρου και τον Εμάνουελ Γκιασί να είναι στο κάδρο.

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι μια από τις περιπτώσεις για τις οποίες ασχολήθηκε και πέρσι ο Ολυμπιακός. Κατέληξε εκ νέου δανεικός από την Μονακό στην Γαλατασαράι. Ωστόσο δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα. Με αποτέλεσμα στην Τουρκία να γίνεται λόγος πως η «Γαλατά» δεν πρόκειται να δώσει τα περίπου 4 εκατ. ευρώ που αφορούν την ρήτρα για την αγορά του. Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ είχε προβλήματα φέτος και δεν έβγαλε τον καλύτερο του εαυτό. Αλλά είναι παίκτης που αρέσει πολύ στον Φρανσουά Μοντέστο αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Κάτι που είναι λογικό. Το πρόβλημα έχει να κάνει με το γεγονός πως είναι παίκτης που καλείται στην Εθνική Νιγηρίας. Και αυτό σημαίνει πως μπορεί να κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του για το Κόπα Άφρικα.

Κάτι που κάνει τους Πειραιώτες να σκέφτονται καλά πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση.

Πάντως αν πέρσι ήταν μια δύσκολη υπόθεση να έρθει στην Ελλάδα, φέτος έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Η ηλικία του Νιγηριανού είναι επίσης ελκυστική αφού μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο. Κάτι που αρέσει στους πρωταθλητές Ελλάδας και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Μια άλλη λύση είναι και ο Εμάνουελ Γκιασί. Τον οποίο είδε ο Μοντέστο στο εντός έδρας ματς της Σπέτσια με την Νάπολι.

Ο Κορσικανός πήγε στο ματς χωρίς να έχει στο μυαλό του συγκεκριμένο παίκτη. Του άρεσε όμως αυτό που είδε από τον Ιταλό αριστερό εξτρέμ, που έχει καταγωγή από την Γκάνα.

Ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία παραμονής που έκανε η Σπέτσια στο καμπιονάτο. Βέβαια ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Και η Σπέτσια συζητάει μόνο προτάσεις πώλησης. Στην Ιταλία αναφέρουν πως με 2 εκατ. ευρώ η δουλειά μπορεί να γίνει. Αλλά είναι ποσό που θεωρείται απαγορευτικό από τους Πειραιώτες.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι αναφορές στην Τουρκία για τον Ενκουντού της Μπεσίκτας και τον Ενταό της Καραγκιουμρούκ.

Δύο παίκτες που ενδιαφέρουν τους πρωταθλητές. Αλλά αμφότεροι είναι ακριβές περιπτώσεις.

Ωστόσο στο θέμα του Ενκουντού, οι Τούρκοι «πλέκουν» και την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Τον οποίο θέλει η πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Καμαρά: Αποκλείστηκε της αποστολής της Εθνικής Γουϊνέας