Όπως αποκαλύπτει το e-sportime στην ΠΑΕ Ολυμπιακός άνοιξε κουβέντα περί παραμονής του Ρόνι Λόπες και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Κουβέντα ώστε η παραμονή του Ρόνι Λόπες να παραταθεί, άνοιξε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ποιους «τσεκάρουν» από τους Πειραιώτες Νις και Λιλ.

Ολυμπιακός: Ελλάδα είμαστε, τον ένα μήνα είναι παικταράς, τον άλλον είναι άσχετος. Ο λόγος φυσικά για τον Ρόνι Λόπες και το γεγονός πως άνοιξε κουβέντα περί παραμονής του στην Ελλάδα και μετά το τέλος του δανεισμού του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Ο Πορτογαλοβραζιλιάνος εξτρέμ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτή την στιγμή είναι σε καλύτερη φάση από τον Ονιεκούρου.

Φαντάζει μαζί με τον Μασούρα ως οι λογικές λύσεις για τα άκρα του Ολυμπιακού. Αυτό, ωστόσο, απέχει από το να ανοίξει συζήτηση για την παραμονή του στους πρωταθλητές.

Μάλιστα και από την πλευρά του Λόπες αντιμετωπίστηκε με έκπληξη το όλο θέμα. Εξάλλου, τόσο ο Ολυμπιακός με τον Μοδεστό όσο και η Σεβίλλη φυσικά με τον σταρ των τεχνικών διευθυντών Μόντσι, παρακολουθούν όπως πρέπει την περίπτωση. Το τι θα γίνει είναι πρώιμο να το πει οποιοσδήποτε. Και μέχρι τον Μάρτιο π.χ. υπάρχει ακόμα δρόμος.

Κάτι ακόμα για τον Ολυμπιακό. Λογικό και επόμενο, δεν είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί ως φοβερό φοβερό. Με την πορεία που έχει τα τελευταία χρόνια, τις ευρωπαϊκές νίκες αλλά και τις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις (πωλήσεις, μεταγραφές) είναι στις ατζέντες όλων των ομάδων.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήρθαν στην Ελλάδα ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της Νις Ζουλιέν Φουρνιέ και ο αντίστοιχος των πρωταθλητών Γαλλίας της Λιλ, Φρανκ Μπεριά. Είδαν αγώνες του Ολυμπιακού.

Όπως είναι φυσικό, σενάρια υπάρχουν πολλά αν και οι παίκτες για τους οποίους αν και εφόσον ενδιαφέρονται είναι συγκεκριμένοι. Ο Αγκιμπού Καμαρά (όχι βέβαια για τη Λιλ μια και από εκεί τον… άρπαξε ο Ολυμπιακός), ο Μαντί Καμαρά και ο Σισέ, ο οποίος είχε πρόσφατα και τον 6μηνο δανεισμό στη Γαλλία και την Σεντ Ετιέν.

Θα φανούν όλα άμεσα αλλά καλό θα είναι δύο υποσημειώσεις. Οι γαλλικές ομάδες είναι και θα είναι φειδωλές στα χρήματα που θα δώσουν, άσχετα αν η Νις π.χ. έχει διοίκηση με πολλά εκατομμύρια. Επίσης για Λιλ και Σισέ, που ήταν εξαιρετικός στο Ηράκλειο εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν.

Το παραπάνω ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στο e-sportime της Τετάρτης (8/12): Κατεβάστε την e-Sportime 8-12-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.