Ο Ολυμπιακός δεν περνάει την καλύτερη φάση του και ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στο άλλο στάδιο με τους παίκτες του, να δώσει και να ζητήσει εξηγήσεις.

Γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε αλλά κι έδωσε απαντήσεις στους παίκτες του για την εικόνα του ντέρμπι και τι πέτυχε.

Ο Ολυμπιακός δεν περνάει την καλύτερη φάση του και ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στο άλλο στάδιο με τους παίκτες του, να δώσει και να ζητήσει εξηγήσεις.

Η εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό,  για την Super League, σχολιάστηκε αρνητικά. Και από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ήταν η δεύτερη σερί άσχημη εμφάνιση κι έτσι πέρασε στο άλλο σχέδιο. Αυτό της επίλυσης των προβλημάτων με αμοιβαίες απαντήσεις.

Έτσι έγινε η προγραμματισμένη κουβέντα την Τρίτη στα αποδυτήρια του Ρέντη. Ο Πορτογάλος προπονητής επεσήμανε τα λάθη που έγιναν στην τακτική. Κυρίως όμως στάθηκε στο κομμάτι της ψυχολογίας. Γιατί η ομάδα έδειχνε να μην είχε πάθος. Δεν πήγαιναν οι παίκτες στις φάσεις. Δεν έδειχναν δίψα για τη νίκη.

Ζήτησε από όλους να μάθει τι ήταν αυτό που συνέβη, δηλαδή πως αντιμετώπισε ο κάθε παίκτης το ντέρμπι. Οι πιο έμπειροι ήταν αυτοί που τόνισαν πως δεν ήταν καλοί. Πως ήταν μια συγκυρία που είχαν τέτοια εικόνα.

Για να καταλήξουν στο γεγονός πως είναι αυτοί που θα τα αλλάξουν όλα. Μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς, που επίσης έκανε την αυτοκριτική του. Για το αν έχει αδικήσει κάποιον. Ακόμα και για το αν δεν έκανε την κατάλληλη προετοιμασία.

Είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε μια κουβέντα – ανάλυση – αυτοκριτική, σε τόσο βάθος. Βέβαια είναι και η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τέτοια εικόνα σε δύο σερί παιχνίδια. Και μάλιστα χωρίς να σκοράρει.

Υπήρξε μια ανάγκη στο Ρέντη για μια τέτοια συζήτηση. Έτσι ένιωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και γι’ αυτό προχώρησε σε αυτή την κίνηση. Που το αποτέλεσμα ήταν να συσπειρωθεί η ομάδα και αυτό ήθελε να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Το γκολ και το επιθετικό ποδόσφαιρο είναι η φιλοσοφία του. Και πάντα, ακόμα και εν μέσω σημαντικών απουσιών, έβρισκε ένα σχέδιο για να δημιουργήσει η ομάδα του.

Στο ντέρμπι ωστόσο αυτό δεν φάνηκε. Δεν σχεδιάστηκε καλά; Δεν ανταποκρίθηκαν οι παίκτες; Μπορεί και να τους μπέρδεψε περισσότερο το σχήμα με τα τρία στόπερ. Θα φανεί στην πορεία.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο