Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με Μάιντς και παίκτη...

Φαίνεται πως ο Πιερ Κουντέ θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα που θα έχει ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι!

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με τη Μάιντς, όσο όμως και με τον ποδοσφαιριστή για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα από τη νέα σεζόν. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ημέρες πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα, για να προχωρήσει η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά!

Από τα όσα έχουν διαρρεύσει ο Πιερ Κουντέ αναμένεται στην Ελλάδα, πιθανότατα, την προσεχή Τρίτη!

Από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τη Μάιντς, το θέμα προχωράει. Με τον παίκτη άλλωστε είχε υπάρξει από πριν επαφή. Είχε δείξει ο Κουντέ ενδιαφέρον να έρθει στην Ελλάδα, οπότε η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ήρθε αμέσως.

Η Μάιντς επίσης είπε στη συνέχεια το «ναι» και πλέον αναμένεται ο παίκτης στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά. Να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό!

Η Τρίτη είναι η πιθανή ημέρα άφιξης του παίκτη στην Αθήνα, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση από πλευράς «ερυθρόλευκων».

Ρώτησε και επίσημα η Φράιμπουργκ για Μασούρα!

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής