Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου θα καταστρώσει ο Πέδρο Μαρτίνς το τελικό του πλάνο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θέλει να ξεκινήσουν στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου θα καταστρώσει ο Πέδρο Μαρτίνς το τελικό του πλάνο.

Πάντα τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν την σημασία τους. Έτσι και αυτό που θα δώσει την Κυριακή ο Ολυμπιακός για την Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τα πλάνα του περιμένοντας και τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ για τον κορονοϊό.

Οι απουσίες είναι πολλές. Οι Αγκιμπού Καμαρά, Παπ Αμπού Σισέ, Χένρι Ονιεκούρου, Γκάρι Ροντρίγκες, Πιερ Κούντε είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι τραυματίας, ενώ μακροχρόνιος είναι πλέον ο Φορτούνης. Επίσης όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται ο Μάρκοβιτς.

Υπήρξαν και παίκτες που έχασαν προπονήσεις για τον κορονοϊό. Ωστόσο τα πράγματα φέρεται να έχουν εξομαλυνθεί. Αλλά τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν την Παρασκευή (14/1) θα κρίνουν και το τελικό πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, για την πιθανή ενδεκάδα, ο Βατσλίκ θα είναι στην εστία.

Τα μπακ αναμένεται να είναι οι Λαλά, Ρέαμπτσιουκ. Στο κέντρο της άμυνας παίζεται η παρουσία του Παπασταθόπουλου. Ο Μπα είναι ο σίγουρος, ενώ τις πιθανότητες του έχει και ο Μανωλάς.

Στα χαφ οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες. Για τα άκρα της επίθεσης προορίζεται ο Μασούρας με τον Ρόνι Λόπες. Δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη συμμετοχής του Βαλμπουενά, πίσω από τον προωθημένο Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός: Το άλλο σύστημα

Δεν αποκλείεται να επιχειρήσει να δοκιμάσει ο Πορτογάλος τεχνικός, για μια ακόμα φορά, δίδυμο στην επίθεση τους Τικίνιο, Ελ Αραμπί. Με το σχήμα να αλλάζει από 4-2-3-1, σε 4-4-2.

Το σίγουρο είναι πως τα πάντα θα κριθούν από τα αποτελέσματα των τεστ. Και ποιοι θα είναι διαθέσιμοι. Επίσης σίγουρο είναι πως είναι όλοι στην τσίτα στο Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε ξανά στους παίκτες για την σπουδαιότητα της αναμέτρησης. Ενώ την Πέμπτη έκανε το ίδιο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Και οι παίκτες με την σειρά τους δείχνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Με βάση και τα όσα λένε μεταξύ τους. Πέρασαν και από την αίθουσα προβολών, όπου τους έγινε και η ανάλυση του αντιπάλου.