Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την θέση του αναφορικά με την κλήρωση Κυπέλλου που έχει προγραμματίσει να κάνει η ΕΠΟ την Τετάρτη (29/12).

Η πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός στην ΕΠΟ για την κλήρωση του κυπέλλου και η λέξη φαρσοκωμωδία που χρησιμοποίησε στην ανακοίνωση του είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί.

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την θέση του αναφορικά με την κλήρωση Κυπέλλου που έχει προγραμματίσει να κάνει η ΕΠΟ την Τετάρτη (29/12).

Η κλήρωση του κυπέλλου για τα προημιτελικά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ρίξει βολές στην ΕΠΟ και άλλες χρονιές, αναφορικά με την διαδικασία. Το κάνει και τώρα με σχετική του ανακοίνωση.

Σε αυτή ουσιαστικά τονίζει πως δεν έχει εμπιστοσύνη στην ΕΠΟ για τον τρόπο που κάνει την κλήρωση Και ζητάει φυσική παρουσία των εκπροσώπων των 8 ομάδων που έχουν προκριθεί.

Να σημειωθεί πως στα προημιτελικά πέραν των ερυθρόλευκων έχουν περάσει και οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναιτωλικός, Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι Πειραιώτες προτείνουν να διαλέξουν οι εκπρόσωποι των ομάδων τους κλήρους για να βγουν τα ζευγάρια. Κι επειδή θα μείνει ένας που δεν θα τραβήξει κλήρο, προτείνει να είναι ο δικός τους εκπρόσωπος αυτός που δεν θα το κάνει.

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός αφήνει αιχμές πως η κλήρωση της ΕΠΟ δεν είναι αδιάβλητη. Και επισημαίνει πως αν υπάρχει απλά και μόνο φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων, δεν σημαίνει κάτι. Αντίθετα θα είναι εκεί σαν θεατές σε μια φαρσοκωμωδία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η ΕΠΟ από την μεριά της έκανε γνωστό πως η κλήρωση θα γίνει με την φυσική παρουσία ανθρώπων των ομάδων που έχουν προκριθεί. Και μάλιστα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Athens Marriott». Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα μεταδοθεί και σε live streaming.

Η κλήρωση δεν αφορά μόνο τα προημιτελικά, αλλά και τα ημιτελικά καθώς επίσης και την ομάδα που θα είναι τυπικά γηπεδούχος στον τελικό.

Και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Οι τόνοι έχουν ανέβει για μια ακόμα χρονιά σε ό,τι αφορά τον θεσμό του κυπέλλου. Γιατί και ο Παναθηναϊκός έχει τοποθετηθεί ανοικτά.  Επίσης κανείς δεν ξεχνάει και τα όσα έγιναν για τον τελικό του 2020 που έφτασε να γίνει τον Σεπτέμβριο.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο