ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κακή εξέλιξη με Νίκολας Βαλεντίνι – Γιατί κόλλησε η έτοιμη μεταγραφή του Κορδόν

Ο 22χρονος απομακρύνεται ή τέλος πάντων δυσκολεύει η περίπτωσή του για τον Ολυμπιακό.
Ολυμπιακός: Κακή εξέλιξη με Νίκολας Βαλεντίνι – Γιατί κόλλησε η έτοιμη μεταγραφή του Κορδόν

Ολυμπιακός: Κακή εξέλιξη με τον Αργεντίνο Νίκολας Βαλεντίνι με την έτοιμη μεταγραφή του Αντόνιο Κορδόν να κολλάει.

Ο Αργεντίνος, με ιταλικό διαβατήριο, αριστεροπόδαρος στοπερ της Μπόκα Τζούνιορς βρέθηκε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, μετά και από κινήσεις του Αντόνιο Κορδόν, που λύνει και… δένει στην Αργεντινή, όμως τώρα φαίνεται πως η υπόθεση… κολλάει.

Ο λόγος που ο 22χρονος απομακρύνεται ή τέλος πάντων δυσκολεύει η περίπτωσή του για τον Ολυμπιακό είναι ότι ενεπλάκη η ιταλική Λάτσιο της τελευταίες ώρες, μία εξέλιξη που πηγές με γνώση των διαπραγματεύσεων έλεγαν στο Sportime πως «κάνει δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Πάει και για άλλον παίκτη ενώ φαινόταν πως δεν θα κάνει άλλη προσθήκη εκεί

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Όταν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού πλήγωσαν τον Ολυμπιακό και αυτές του Παναθηναϊκού τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Κακή εξέλιξη με Νίκολας Βαλεντίνι – Γιατί κόλλησε η έτοιμη μεταγραφή του Κορδόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.