ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κάτι «τρέχει» με Καμάρα

Ο Μαντί Καμαρά δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κερδίσει όσο μπορεί αγωνιστικά, αλλά δεν είναι απλό.
Ολυμπιακός: Κάτι «τρέχει» με Καμάρα

Ο Ολυμπιακός έχει στηρίξει πολλά στον Μαντί Καμαρά φέτος. Ο Αφρικανός μέσος ανταποδίδει τις περισσότερες φορές, ωστόσο δεν είναι χαρούμενος. Η επόμενη μέρα στην καριέρα του τον αγχώνει κι αυτό βγαίνει στο Ρέντη.

Έχουμε αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μαντί Καμαρά. Ο 26χρονος μέσος θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, αλλά δεν μπορεί να τη βρει. Του έχει στοιχίσει και το γεγονός πως πιθανότατα δεν θα είναι στο Copa Africa που έρχεται.

Μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ δεν είχε πολλή διάθεση, όπως και κανείς άλλος παίκτης του Ολυμπιακού άλλωστε. Απλώς ο ίδιος, διακριτικά απέφυγε να πλησιάσει πολύ προς την εξέδρα των οπαδών του Ολυμπιακού. Έμεινε λίγο πιο πίσω. Ο Μαντί Καμαρά έχει το μυαλό του αλλού, άλλωστε.

Έτσι, η επόμενη μέρα Ολυμπιακού και Καμαρά είναι δύσκολη για συνύπαρξη. Μιλάμε για σχέση που ΄χει περάσει χίλια κύματα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

Γι αυτό κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει την κατάληξη της. Από τον agent Ισά μέχρι τα 15 μύρια που ζήτησε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2020 για να τον παραχωρήσει και να πετύχει ακόμα μία κορυφαία πώληση.

Από τον δανεισμό του στην Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο μήπως και «αρπάξει» μέχρι την καλοκαιρινή ενημέρωση last minute πως είναι εκτός transfer list!

Σε σημείο που πλέον ο Μαντί Καμαρά δε χάνει ούτε… οικογενειακό δίτερμα του Ολυμπιακού, όντας απαραίτητος στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που του έδειξε ότι είναι και πάλι σημαντικός.

Την ίδια στιγμή που η καθημερινότητά του στο Ρέντη παραμένει αμφιλεγόμενη. Μιλάει αγγλικά όποτε του καπνίσει, με μόνιμη διαχείριση σε προπονητικές μονάδες.

Την ίδια ώρα που ο ίδιος έχει αποφασίσει να πάρει το μέλλον στα χέρια του μια και λειτουργεί χωρίς agency, προκειμένου να μην έχει επηρεασμό από κανέναν, εκτός φυσικά από το οικογενειακό του περιβάλλον!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…