Σε απολογία για τα καπνογόνα που άναψαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κλήθηκε ο Ολυμπιακός. Με τιμωρία έδρας κινδυνεύουν οι «ερυθρόλευκοι».

Με τιμωρία έδρας για μια έως δύο αγωνιστικές κινδυνεύει ο Ολυμπιακός!

Σε απολογία για τα καπνογόνα που άναψαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κλήθηκε ο Ολυμπιακός. Με τιμωρία έδρας κινδυνεύουν οι «ερυθρόλευκοι»!

Σε απολογία από το Πειθαρχικό όργανο της Super League κλήθηκε για την Παρασκευή (8/10) ο Ολυμπιακός, για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης». Κίνηση που προκάσε την επίσημη αντίδραση της «ερυθρόλεκης» ΠΑΕ.

Η «καμπάνα» ίσως να είναι βαριά για τους «ερυθρόλευκους», αφού σύμφωνα με το άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (για υπότροπες ΠΑΕ), προβλέπεται τιμωρίας της έδρας (κεκλεισμένων) για μια με δύο αγωνιστικές!

Στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι τους, οι Πειραιώτες υποδέχονται τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική (24/10), ενώ για την 9η τον Ιωνικό (7/11).

Το άρθρο 15, 2γ του Πειθαρχικού Κώδικα αναφέρει τα εξής:

«Σε περίπτωση νέας υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τρίτος), τα όρια της ως άνω χρηματικής ποινής τριπλασιάζονται και δύναται αναλόγως της εντάσεως και της βαρύτητας των περιστατικών να επιβληθεί ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας (1) αγωνιστικής, έως δύο (2) αγωνιστικές, εφόσον η εισαγωγή ή/και το άναμμα των ως άνω αντικειμένων στις κερκίδες προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του αγώνα».