Ολυμπιακός μεταγραφές 8/6:

Η Ρεμς ανακοίνωσε την αγορά του παίκτη...

Ολυμπιακός μεταγραφές 8/6: Δεν ήταν κάτι άγνωστο, αλλά πλέον ανακοινώθηκε και τυπικά η πώληση του Μπιορν Ένγκελς. Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός είχε δοθεί υπό τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Ρεμς.

Εκεί έκανε καλές εμφανίσεις όλη τη σεζόν και έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας με την απόδοσή του όλη τη χρονιά, να κινηθούν για την απόκτησή του. Έτσι είχε γίνει γνωστό μέσα στη σεζόν ότι η Ρεμς θα ενεργοποιούσε την οψιόν αγοράς.

Όπως και έγινε δηλαδή, με τη Ρεμς να ανακοινώνει και επίσημα το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής. Οι Γάλλοι πλήρωσαν στον Ολυμπιακό το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ και έκαναν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Από τη στιγμή που «έδεσε» εκεί και μπόρεσε να βρει τον καλό του εαυτό, η Ρεμς δεν έχασε την ευκαιρία να τον κάνει δικό της. Και στον Ολυμπιακό ο Ένγκελς είχε έρθει με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Χωρίς όμως να καταφέρνει να «δένει» με την ομάδα και να βγάζει στο γήπεδο το καλό του πρόσωπο.

Κάτι το οποίο κατάφερε να κάνει στη Γαλλία και έτσι συνεχίζει στη Ρεμς. Και ο Ολυμπιακός από την πλευρά του πήρε πίσω ένα σημαντικό ποσό, καθώς είχε επίσης ξοδέψει αρκετά για να αποκτήσει τον Ένγκελς πριν δύο καλοκαίρια.

Ολυμπιακός μεταγραφές 8/6: Μετά τον Νικολάου και ο Βέλγος

Λίγες ημέρες, λοιπόν, μετά του Νικολάου, ολοκληρώνεται και η μεταγραφή του Ένγκελς. Επίσης ο νεαρός αμυντικός είχε δοθεί δανεικός στην Έμπολι. Και οι Ιταλοί πλήρωσαν τους «ερυθρόλευκους» για να αποκτήσουν τον Έλληνα διεθνή.

Έτσι ο Ολυμπιακός έβγαλε από πάνω του δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν δανεικοί, προχωρόντας στην πώλησή τους. Σημαντική εξέλιξη για τους «ερυθρόλευκους» και πλέον «τρέχουν» τα υπόλοιπα συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται.