Ο Ολυμπιακός το σκέφτεται για το τι θα κάνει για τον Σεμέδο, ενώ οι Πόρτο, Μπενφίκα επιμένουν

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει με τον Σεμέδο, με το ενδιαφέρον των Πόρτο, Μπενφίκα να παραμένει, ενώ ο Μαρτίνς τον θέλει στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός έχει ξανά στο επίκεντρο το θέμα με τον Ρούμπεν Σεμέδο και την Πόρτο, με τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία να είναι πολλά, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Κι έχει να κάνει με το πως το βλέπει το θέμα ο Ολυμπιακός. Ο Ρούμπεν Σεμέδο, ξεκάθαρα δεν είναι αρεστός στη διοίκηση. Αλλά δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει έτσι απλά. Η Porto μπορεί να θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, αλλά και η θέση της είναι δύσκολη.

Οι σχέσεις που έχουν οι «δράκοι» με τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι πολύ καλές. Και δεν πρόκειται να τις χαλάσουν για τον Σεμέδο. Το καλοκαίρι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει για την μεταγραφή του με ένα ποσό κοντά στα 9 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό επιμένει να θέλει ο Ολυμπιακός για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό. Παρά τη νέα δικαστική περιπέτεια του, που έφερε μεγάλο προβληματισμό. Και στις σκέψεις δεν είναι ο δανεισμός του.

Στην παρούσα φάση ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον Σεμέδο. Τον υπολογίζει και ετοιμάζεται να τον χρησιμοποιήσει μάλιστα. Γιατί είναι μεγάλο το πρόβλημα που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας. Η εισήγηση του είναι κάτι που συζητούν οι Πειραιώτες. Για το αν θα αλλάξουν τη στάση τους. Και τον κρατήσουν έως το καλοκαίρι.

Γιατί αν δείξει την μεταμέλεια του και με καλή αγωνιστική εικόνα τότε θα ανεβάσει ξανά τις μετοχές του.

Ήδη ο Πορτογάλος δείχνει τελείως αλλαγμένος στο Ρέντη. Με σκληρή δουλειά, ενώ βρέθηκε και χθες στο προπονητικό κέντρο κάνοντας το πρόγραμμα του. Κι ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Το νέο δημοσίευμα από Πορτογαλία

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως σύντομα θα μπορεί να προπονείται με την πρώτη ομάδα. Ενώ δεν αποκλείεται να πάρει παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’ πριν γίνει η μεγάλη επιστροφή του.

Στο μεταξύ η «O Jogo» τον έχει σήμερα πρωτοσέλιδο. Λέγοντας πως ενδιαφέρεται η Μπενφίκα, αλλά εκείνος δελεάζεται από την Πόρτο.

Επισημαίνεται πως η Πόρτο επιθυμεί τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός θέλει 10 εκατ. ευρώ ιδανικά όμως η Πόρτο έχει πρόβλημα ρευστότητας και πιθανότατα θα φτάσει μέχρι τα μισά.

Τονίζεται πως και οι δύο πορτογαλικοί σύλλογοι τσεκάρουν την κατάσταση του σε αγωνιστικό αλλά και εξωαγωνιστικό επίπεδο, με τα όσα έκανε τον Αύγουστο.