Ο Ολυμπιακός είναι ξανά στο επίκεντρο με τον Αγκιμπού Καμαρά να κάνει ντόρο στην Ευρώπη, σε τέτοιο βαθμό που προσέλκυσε τον Μόντσι και πολλούς σκάουτ στην Φρανκφούρτη.

Ο διάσημος Μόντσι άρχισε να τσεκάρει τον Αγκιμπού Καμαρά και ο Ολυμπιακός βλέπει τις μετοχές του νεαρού να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Ο Ολυμπιακός είναι ξανά στο επίκεντρο με τον Αγκιμπού Καμαρά να κάνει ντόρο στην Ευρώπη, σε τέτοιο βαθμό που προσέλκυσε τον Μόντσι και πολλούς σκάουτ στην Φρανκφούρτη.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός δεν ξέφυγε στην γενικότερη κακή εικόνα που είχαν οι Πειραιώτες. Ωστόσο είναι ένα μεγάλο ταλέντο και πλέον θα τσεκάρεται από πολλούς.

Ήταν θέμα χρόνου να δείξει ενδιαφέρον και ο Μόντσι. Ο διάσημος αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης. Έστειλε σκάουτ στην Φρανκφούρτη να τον δει από κοντά.

Λίγα πράγματα έκανε ο νεαρός άσος από την Γουϊνέα, αλλά ήδη έχουν αναλυθεί οι προηγούμενες καλές του εμφανίσεις.

Στα επίσημα του γηπέδου της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, είχε εκπρόσωπο και η Μπέτις. Που είδε τον άσο των Πειραιωτών και όχι μόνο. Καθώς υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρον και από την γερμανική ομάδα.

Το Sportime έχει αναφέρει πως ο Αγκιμπού Καμαρά, το νέο ταλέντο που έχει ο Ολυμπιακός παρακολουθείτε από την Λίβερπουλ. Η οποία έστειλε και στην Φρανκφούρτη άνθρωπο για να τον δει.

Παράλληλα υπήρξαν άλλες τέσσερις ομάδες που είχαν εκπρόσωπο, με μια από αυτές να ήταν η Γουέστ Χαμ.

Εξαίρεση δεν αποτέλεσε η Ιταλία, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για Μίλαν, Ιντερ, Νάπολι. Επίσης ήταν και σκάουτ από ομάδες της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα δεχθεί σχετικά νωρίς πιέσεις για τον Αγκιμπού Καμαρά. Αλλά φροντίζει να συνεχίσει να κάνει την δουλειά του. Και να προστατεύει τον νεαρό άσο. Ο οποίος με την σειρά του έχει το μυαλό του μόνο στο πως θα βελτιώνεται.

Τον έχει από κοντά και ο Φρανσουά Μοντέστο, που ήταν και αυτός που τον έφερε από την Γαλλία.