ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί βάζει γκολ κάθε 45 λεπτά όμως στο λιμάνι έχουν έγνοια

Το κακό με τον Ολυμπιακό είναι πως αντιλαμβάνονται το πρόβλημα.
Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί βάζει γκολ κάθε 45 λεπτά όμως στο λιμάνι έχουν έγνοια

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί μπορεί να βάζει γκολ κάθε 45 λεπτά όμως στο λιμάνι έχουν έγνοια για την περίπτωσή του.

Ο λόγος ότι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί προέρχεται και από την επιβάρυνση του Copa Africa, οπότε στο Λιμάνι κρίνουν πως δεν θα αργήσει ο καιρός που θα χρειαστεί και αυτός διαχείριση.

Ο Μαροκινός επιθετικός είναι ίσως από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στην Ευρώπη, με γκολ κάθε 45 λεπτά, όμως οι ερυθρόλευκοι ξέρουν πως πρέπει να… προσέχουν για να έχουν.

Το κακό με τον Ολυμπιακό είναι πως αντιλαμβάνονται ότι τα γκολ του Ελ Κααμπί δεν μπορούν να τα πάρουν από τους Ναβάρο, Γιόβετιτς και Ελ Αραμπί, οπότε μία… έγνοια την έχουν.

Πότε όμως θα ξεκουραστεί ο Ελ Κααμπί; Αυτό είναι ο ζήτημα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Το δίλημμα με βασικό – Τώρα ή σε λίγο;

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ο Γιούχτας και το κοινό αίτημα στον Πολυχρόνη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί βάζει γκολ κάθε 45 λεπτά όμως στο λιμάνι έχουν έγνοια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.