Ανοικτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις άφησε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς.

Ανοικτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις άφησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Τίποτα δεν αποκλείει ο Πέδρο Μαρτίνς όσον αφορά την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση των πρωταθλητών Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ως το 2024, μίλησε στη Nova και εξήγησε πως όσο η αγορά παραμένει ανοικτή τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πάντως έσπευσε να προσθέσει ότι η ομάδα του είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και πως ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το υλικό που έχει στα χέρια του.

Χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις νέες προσθήκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες είπε

«Η αγορά είναι ακόμη ανοιχτή και όσο παραμένει ανοιχτή δεν μπορούμε ποτέ να αποκλείσουμε τίποτα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα γιατί έχουμε πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Συνολικά, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευτυχισμένος με τους παίκτες που έχουμε.

Έχουμε μεγάλο περιθώριο προόδου και εξέλιξης στον Ολυμπιακό, έχουμε πολλά να προσφέρουμε, έχουμε μία καταπληκτική ομάδα και είμαι έτοιμος να συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχουμε τους στόχους μας».».

Θυμίζουμε ότι ως τώρα ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τους Καρβάλιο, Κεϊτά, Φαντιγκά και Μανωλά ενώ γύρισε από δανεισμό ο Μαμαντού Κανέ.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο