Ολυμπιακός

Έχει μπει σε πρόγραμμα στο γήπεδο...

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός είχε την ατυχία να χάσει έναν από του σημαντικούς του παίκτες, τον Χριστοδουλόπουλο. Ο Λάζαρος υπέστη στο ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη ρήξη χιαστών.

Τραυματισμός ο οποίος κράτησε τον έμπειρο εξτρέμ εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Παράλληλα, θα χάσει και ένα διάστημα από τη νέα αγωνιστική περίοδο του Ολυμπιακού. Διότι η επιστροφή του υπολογίζεται από τον Οκτώβριο και μετά.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει ξεκινήσει το δικό του ατομικό πρόγραμμα νωρίτερα απο την υπόλοιπη ομάδα. Αρχικά έκανε θεραπείες και πλέον έχει αρχίσει πρόγραμμα στο γήπεδο.

Τρέχει σε χαλαρό ρυθμό στο γήπεδο και όσο περνάει ο καιρός όλο και ανεβάζει τον δικό του ρυθμό. Είναι ένας δύσκολος τραυματισμός, αλλά ο Λάζαρος ξέρει ποιες είναι οι δυσκολίες καθώς το έχει περάσει ξανά.

Στο Ρέντη εμφανίζεται αποφασισμένος για να μπορέσει να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Όπως και να είναι πιο δυνατός από πριν, προκειμένου να μπει σε κανονικό ρυθμό και να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του υπολογίζει τον Λάζαρο, όπως και ο Πέδρο Μαρτίνς τον περιμένει να επιστρέψει.

Στα social media «ανέβηκε» ένα βίντεο που δείχνει τον Λάζαρο να κάνει το ατομικό του πρόγραμμα. Με σχόλιο το οποίο τον χαρακτηρίζει 100% αυτό το διάστημα «ο μοναχικός δρόμος του Λάζαρου. Προς την επιστροφή!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο μοναχικός δρόμος του Λαζαρου…..προς την επιστροφή ! #christodoulopoulos11#rentis#running#start

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKORDIS Κεντρο Φυσικοθεραπειας (@dimitrios.skordis) στις