ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι φταίει που δεν παίζει ο Πορόσο

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να έχει στην αποστολή και τον Ποροσό όταν μπαίνουν οι υπόλοιποι 5 ξένοι, μια και ο Ροντινέι ακόμα δεν έχει διαβατήριο
Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι φταίει που δεν παίζει ο Πορόσο

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλούς ξένους στο ρόστερ του. Ξένους με την έννοια του μη κοινοτικού διαβατηρίου. Στις διοργανώσεις στην Ελλάδα επιτρέπονται έως και 5 σε αποστολή και να αγωνίζονται. Ο Ολυμπιακός έχει 6 πρώτης γραμμής. Εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται τόσο μεγάλο το ζήτημα.

Η εξίσωση αυτή, ωστόσο, δημιουργεί ένα ζήτημα.

Ο λόγος είναι πως και οι 6 θεωρητικά λογίζονται στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι 5 θεωρητικά είναι εκ των βασικών ή του βασικού rotation.

Ορτέγκα, ο σούπερ Έσε, Καμαρά, Ροντινέι, Ελ Κααμπί είναι οι 5 με μη κοιντικό διαβατήριο. Ο έκτος είναι ο Πορόσο. Ο στόπερ από το Εκουαδόρ που αποκτήθηκε τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο είναι εκείνος που έως τώρα πληρώνει… τη νύφη. Εκείνος που έως τώρα μένει εκτός αποστολής για να μπαίνουν οι υπόλοιποι 5.

Το ζήτημα αυτό ήταν σε διαδικασία να λυθεί, μια και ο Ροντινέι είναι στο process να πάρει πορτογαλικό διαβατήριο. Υπήρχε η αισιοδοξία πως θα το έπαιρνε σύντομα. Όμως φαίνεται πως ακόμα η διαδικασία αργεί. Οι πληροφορίες λένε πως μπορεί να πάει έως και τα τέλη του χρόνου.

Αν ο Ροντινέι πάρει το πορτογαλικό διαβατήριο, αυτόματα, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας ανοίγει η θέση για τον Πορόσο.

Μέχρι τότε όμως το πρόβλημα παραμένει.

Είναι χαρακτηριστικό πως έως τώρα ο Πορόσο δεν έχει συμμετοχή στη Stoiximan Super League. Ο 23χρονος πανύψηλος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την Τρουά ως δανεικός με οψιόν.  Ακούγονται θετικά λόγια για την παρουσία του, ως ένας παίκτης που στο μέλλον μπορεί να εξελιχθεί.

Διεθνής εξάλλου σε μια καλή εθνική ομάδα, αγωνίστηκε και στο Μουντιάλ.

Θα πρέπει όμως να πάρει ματς για να φανεί αν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού.

Όσο για τον Σκάρπα, που μπορεί να υπάρχει μια απορία και ακούγονται ήδη και διάφορα για επιστροφή στη Βραζιλία, είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.

 

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

 

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

?>