Ο Ολυμπιακός το παλεύει για τον Ρόνι Λόπες και στην Ισπανία αναφέρουν πως στο κόλπο είναι και ο Ζόρζε Μέντες, ενώ η νέα πρόταση φέρεται να βρίσκει θετική τη Σεβίλλη.

Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για τον Ρόνι Λόπες και βρήκε σύμμαχο στην υπόθεση με τον Ζόρζε Μέντες που επίσης έχει καλές επαφές με τη Σεβίλλη

Ο Ολυμπιακός το παλεύει για τον Ρόνι Λόπες και στην Ισπανία αναφέρουν πως στο κόλπο είναι και ο Ζόρζε Μέντες, ενώ η νέα πρόταση φέρεται να βρίσκει θετική τη Σεβίλλη.

Ο Ζόρζε Μέντες φαίνεται να έχει εμπλακεί στο θέμα με τον Ρόνι Λόπες. Και στην όλη υπόθεση έχει λόγο και ο Μάρκο Λόπες, πατέρας του Πορτογάλου εξτρέμ. Ο οποίος επηρεάζεται από τον διάσημο μάνατζερ. Με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει καλές σχέσεις. Στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Μέντες είναι σε ανοικτή γραμμή με την Σεβίλλη και τον Μόντσι, που είναι ο γενικός διευθυντής.

Υπάρχουν αναφορές που τονίζουν πως ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην κούρσα για τον 25χρονο εξτρέμ, που είναι άκρως θετικός να έρθει στην Ελλάδα. Ο Ρόνι Λόπες εκπροσωπείται από το μανατζερικό γραφείο Leaguepro και τον Ρουί Καρντόσο. Ο τελευταίος έχει κάνει δηλώσεις τονίζοντας πως και οι Γαλατασαράι, Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρονται για τον πελάτη του.

Η αλήθεια είναι πως ο Μάρκο Λόπες κινεί τα νήματα. Και μιλάει απευθείας με τον Ζόρζε Μέντες, επιθυμώντας το καλύτερο για το παιδί του. Δεν αποκλείεται να πάνε και στον Πορτογάλο μάνατζερ τα δικαιώματα του 25χρονου άσου.

Εδώ είναι που φέρεται να έχει κάνει την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός. Δηλαδή έχει προσεγγίσει πολύ καλά και τον πατέρα του Ρόνι Λόπες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και η πρόταση

Επίσης ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένα ακόμα ατού. Γιατί μιλάει με τον Πορτογάλο εξτρέμ. Του έχει εξηγήσει όλο το πλάνο και τον έχει πείσει. Μάλιστα πρόσφατα φέρεται να είχαν νέα επικοινωνία.

Το θέμα για τον Ρόνι Λόπες είναι να πάρει ξανά τα πάνω του. Γιατί από το 2019 που πήγε από τη Μονακό στη Σεβίλλη, αντί του ποσού των 25 εκατ. ευρώ, τον πήρε η κάτω βόλτα.

Και είναι σε κρίσιμη καμπή. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται σαν μια δυνατή λύση, για να δουλέψει και να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του. Να γυρίσει και στην Εθνική Πορτογαλίας. Σημαντικό για να μπορέσει μετέπειτα να βρει αγοραστή η Σεβίλλη.

Με βάση τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία ο Ολυμπιακός φέρεται να καλύπτει, μετά και την δεύτερη πρόταση, μεγάλο μέρος από το ποσό των 3 εκατ. ευρώ, που είναι οι ετήσιες απολαβές του. Αν ισχύει αυτό θα είναι μια υπέρβαση. Επίσης η οψιόν αγοράς ξεπερνάει τα 15 εκατ. ευρώ. Που καταλαβαίνει κανείς πως δεν έχει να κάνει με θέμα αγοράς του!

Στην παρούσα φάση ο Λόπες είναι στο Αλικάντε. Με την αποστολή της Σεβίλλης θα μείνει εκεί έως τις 18 του μήνα. Είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Δεν είναι όμως στα πλάνα του Λοπετέγι. Με τον οποίο φέρεται να έχει και άσχημες σχέσεις.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για τον θετικό Ρόνι Λόπες

Μετάλλαξη Δέλτα: Τα σενάρια για την εστίαση – Τι θα γίνει με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους