Ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης βράβευσαν τον Σπανούλη

Στο ντέρμπι και ο Σπανούλης όπου ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης τον βράβευσαν για την προσφορά του στην ερυθρόλευκη οικογένεια

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Βασίλης Σπανούλης αποθεώθηκε στο Καραϊσκάκη κατά την βράβευση που του έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι δυο τους βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι. Οι φίλοι των πρωταθλητών φώναξαν ρυθμικά το όνομα του. Και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός του παρέδωσε μια τιμητική πλακέτα. Τον ευχαρίστησε για τα όσα έχει κάνει στην ερυθρόλευκη οικογένεια.

Κι εκείνος ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και χαιρέτησε όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο που τον χειροκρότησαν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πήρε το μικρόφωνο και είπε σχετικά: Έχουμε την χαρά να βραβεύουμε  τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει περάσει από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Σε ευχαριστούμε για όλες τις χαρές που μας έχει δώσει. Σε θέλουμε κοντά μας είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο μπάσκετ. Να είσαι καλά με την οικογένεια σου.

Στην συνέχεια το μικρόφωνο πήρε ο Σπανούλης, που είπε: Καλησπέρα παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την τιμή να βραβευτώ στο ναό του ποδοσφαίρου. Είμαι δίπλα στην ομάδα. Ζήτω ο Ολυμπιακός.

Το καλοκαίρι έγινε γνωστό από τον Kill Bill πως αποχωρεί από την ενεργό δράση. Μετά από συνάντηση που είχε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ πριν μερικές μέρες έκαναν συνέντευξη Τύπου για να αποχαιρετήσουν τον Σπανούλη.

Μαζί με τα αμέτρητα μετάλλια και τα τρόπαια που έχει κατακτήσει. Εκεί έγινε γνωστό πως θα συνεχίσει να υπηρετεί το μπάσκετ, αλλά από άλλο πόστο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το που, αλλά είναι δεδομένο πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός του έχει προτείνει μια νέα συνεργασία.