Ο Ολυμπιακός και ο Μανωλάς θα κάνουν νέα προσπάθεια για επανασύνδεση

Ο Ολυμπιακός θα πιέσει εκ νέου τη Νάπολι, όπως και ο Μανωλάς, αλλά εκτός απρόοπτου όχι τον Ιανουάριο

Ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Μανωλάς δεν έχουν αφήσει πίσω την επιθυμία να συνεργαστούν ξανά, όπως λένε και στην Ιταλία.

Δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» την Τρίτη (12/10) επισημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα γυρίσουν για να συζητήσουν με τη Νάπολι.

Και πως ο Σπαλέτι μπορεί να έχει τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό στον πάγκο, στην παρούσα φάση, αλλά περιμένει από αυτόν να βγάλει ξανά την προσωπικότητα του στο γήπεδο.

Το τελευταίο διάστημα είναι πολλά τα δημοσιεύματα αναφορικά με τον Μανωλά. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως δεν τον έχει βγάλει από το μυαλό του. Και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει πάρει την απόφαση να γυρίσει πίσω.

Είναι ξεκάθαρο πως η Νάπολι είναι αυτή που αποφασίζει. Γατί έχει βαρύ συμβόλαιο μαζί του και έως το 2024.

Το καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από το να γυρίσει στον Πειραιά. Τελευταία στιγμή «χάλασαν» όλα γιατί οι «παρτενοπέι» δεν βρήκαν άξιο αντικαταστάτη. Αλλά πολύ περισσότερο πως ήθελε να «μπλέξει» το θέμα με τον Μαντί Καμαρά. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κάθετοι σε αυτό.

Οι διαπραγματεύσεις είχαν πολλά πάνω και κάτω. Γιατί ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι απρόβλεπτος και μπορεί να χαλάσει συμφωνίες που είναι δρομολογημένες.

Το ερχόμενο καλοκαίρι

Οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα θα κοιτάξουν εκ νέου για το επόμενο καλοκαίρι. Να πιέσουν, έχοντας ξανά σύμμαχο τον Μανωλά. Και αρχικά για δανεισμό. Γιατί η επικοινωνία δεν έχει σταματήσει. Αλλά και η πρόταση είναι στο τραπέζι για τη Νάπολι!

Για τον Ιανουάριο τα πράγματα είναι δύσκολα. Η μοναδική περίπτωση να εκδηλωθεί ενδιαφέρον είναι σε τυχόν πώληση του Σισέ. Ο οποίος ήδη έχει προσελκύσει ομάδες από την Γαλλία και την Ιταλία.

Για να πει το ναι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βάλει στο ταμείο του ποσό πάνω από 8 εκατ. ευρώ. Δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο τον Ιανουάριο.

Κατά συνέπεια και εκτός απρόοπτου οι πρωταθλητές Ελλάδας θα τα πουν ξανά με τη Νάπολι το καλοκαίρι. Με τις συνθήκες να είναι σαφώς καλύτερες, από αυτές του παζαριού που πέρασε!