Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τις πληροφορίες του για τον Αγκιμπού Καμαρά αναφορικά με το πρόβλημα που έβγαλε στον αστράγαλο.

Ποιες οι πληροφορίες που έμαθε ο Ολυμπιακός για τον τραυματισμό του 20χρονου άσου στον αστράγαλο, που δεν αποκλείεται να γυρίσει πίσω έχοντας παίξει 45 λεπτά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τις πληροφορίες του για τον Αγκιμπού Καμαρά αναφορικά με το πρόβλημα που έβγαλε στον αστράγαλο.

Στο πρώτο ματς της Εθνικής Γουϊνέας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Αγκιμπού Καμαρά αγωνίστηκε για 45 λεπτά. Είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο κι έγινε αλλαγή. Ο Ολυμπιακός αμέσως έσπευσε να μάθει λεπτομέρειες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε και με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό για να μάθει την κατάσταση του. Οι Πειραιώτες ζήτησαν να τους σταλούν οι ιατρικές εξετάσεις που του έγιναν. Δεν τις πήραν στο χρονικό όριο που περίμεναν. Αλλά τουλάχιστον ενημερώθηκαν για την μαγνητική που έβγαλε.

Γίνεται λόγος για ένα πρόβλημα που θα τον άφηνε εκτός ακόμα και δέκα μέρες. Κι έτσι ο Αγκιμπού Καμαρά έχασε και το δεύτερο, αλλά και το τρίτο ματς της φάσης των ομίλων.

Σενάρια αναφέρουν πως δεν ήταν τόσο απλός ο τραυματισμός στον αστράγαλο. Και ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης κι άλλες μέρες. Η Εθνική Γουϊνέας ηττήθηκε 2-1 από την Ζιμπάμπουε. Αλλά τερμάτισε στην 2η θέση του 2ου ομίλου, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με το Μαλάουι.

Έτσι προκρίθηκε στην φάση των «16» όπου θα παίξει με μια από τις Μάλι, Τυνησία, Γκάμπια. Το ματς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Και αν επαληθευτούν τα σενάρια είναι αμφίβολος να δώσει το παρών ο Αγκιμπού. Μάλιστα αν δεν αγωνιστεί και αποκλειστεί η Γουϊνέα θα γυρίσει πίσω έχοντας καταγράψει μόνο 45 λεπτά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Σίγουρα είναι ένα απρόοπτο για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της διοργάνωσης. Πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες περίμεναν να αγωνιστεί για να τον τσεκάρουν για μια ακόμα φορά.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο