Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν πάνω από 5 εκατ. ευρώ για να κλείσουν την διαμάχη σχετικά με τον 23χρονο εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός έκλεισε το μέτωπο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σχετικά με το θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε. Θα δώσει ένα ποσό πάνω από 5 εκατ. ευρώ.

Αυτό αναφέρουν και τα πορτογαλικά ΜΜΕ, που από την Κυριακή έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο συλλόγων.

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα «Record» αναφέρει, στο φύλλο της Δευτέρας (2/9) πως ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ.

«Ο Ολυμπιακός και η Σπόρτινγκ συζητούσαν μήνες για να βρουν μια λύση.

Ωστόσο η μεταγραφή του Μπρούνο Γκασπάρ έδειξε πως την βρήκαν.

Με την συμμετοχή και του Ζόρζε Μέντες, μάνατζερ του Ποντένσε, οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία. Η οποία θα ανακοινωθεί σήμερα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα βρήκαν σε ένα ποσό πάνω από 5 εκατ. ευρώ κι έτσι οδεύει προς την λήξη μια διαμάχη που κράτησε μήνες», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός πήρε πέρσι το καλοκαίρι τον 23χρονο εξτρέμ, ως ελεύθερο. Ο Ποντένσε, με την χρησιμοποίηση της δικαστικής οδού, πήρε την ελευθέρας του. Χρησιμοποίησε ειδικό όρο, μετά τα επεισόδια που έγιναν στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ, όταν μπήκαν οπαδοί.

Η Σπόρτινκ είδε να φεύγουν κι άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές για τον ίδιο λόγο. Ωστόσο το πάλεψε το θέμα. Και σε δύο περιπτώσεις πήρε ήδη χρήματα.

Κάτι που επιχείρησε και για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ζητώντας αρχικά την ρήτρα του συμβολαίου του, που ήταν στα 60 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακούς ούτε να το ακούσει δεν ήθελε. Μάλιστα και ο διεθνής άσος είχε προσφύγει εκ νέου, στα δικαστήρια της Πορτογαλίας.

Οι αποφάσεις δεν έχουν βγει ακόμα, αλλά όπως φαίνεται δεν θα έχουν καμία σημασία.

Γιατί ο Ολυμπιακός και η Σπόρτινγκ έδωσαν τα χέρια και αναμένεται να γίνει γνωστό το ακριβές ποσό.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι από σήμερα στην Πορτογαλία. Gια να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής με Σερβία (7/9) και Λιθουανία (10/9), στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

https://www.facebook.com/RecordPortugal/photos/pb.63577141231.-2207520000.1567412286./10156347503691232/?type=3&theater