Ο Ολυμπιακός το ψάχνει για έναν νεαρό αριστερό μπακ και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Χακίμ Γκενούς.

Ο Χακίμ Γκενούς είναι ένα ακόμα λαβράκι που εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός το ψάχνει για έναν νεαρό αριστερό μπακ και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Χακίμ Γκενούς.

Εδώ και μέρες ο Ολυμπιακός έχει ρίξει το ενδιαφέρον του σε έναν άσο που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Χακίμ Γκενούς. Με τον Φρανσουά Μοντέστο να είναι αυτός που έχει κάνει την σχετική έρευνα.

Ο 21χρονος άσος γεννήθηκε στην Γαλλία, αλλά έχει ρίζες από την Αλγερία. Ανήκει στην Αούστρια Λουστενάου, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Αυστρίας.

Μάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα είναι στην πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ το πρωτάθλημα βρίσκεται στην χειμερινή του διακοπή. Η επανέναρξη είναι προγραμματισμένη για τις 18 Φεβρουαρίου.

Με βάση τα όσα αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Γκενούς. Και φέρεται να έχιε κάνει το ίδιο με την Αούστρια Λουστενάου.

Η αλήθεια είναι πως οι Πειραιώτες καιρό τώρα τσεκάρουν παίκτες και από τις Αυστρία, Ελβετία, Δανία. Πολλά τα ταξίδια που έχουν μέλη του τμήματος σκάουτινγκ.

Δεν αποκλείεται ο 21χρονος άσος να είναι μια από αυτές. Πρόκειται για ένα ταχύτητα και τεχνίτη ποδοσφαιριστή. Μεγάλη η έφεση του στο επιθετικό παιχνίδι. Παράλληλα έχει καλή αντίληψη και στην αμυντική λειτουργία.

Είναι βασικός στέλεχος της ενδεκάδας της Αούστρια Λουστενάου, ενώ έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Ελβετίας και της Γερμανίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός νεαρού αριστερού μπακ με προοπτική. Και όχι να έρθει κάποιος έμπειρος. Ο Γκενούς έχει όλο το πακέτο και με βάση τα πρώτα στοιχεία, μοιάζει αρκετά, στο στιλ παιχνιδιού με αυτό του Κώστα Τσιμίκα.

Πληροφορίες από την Αυστρία αναφέρουν πως όντως ο Ολυμπιακός έχει ψαχτεί για την περίπτωση του. Και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θέλει να φέρει για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Γιατί ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ παίζει μόνος του στην συγκεκριμένη θέση. Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ δεν έχει επιβεβαιώσει τις προσδοκίες των Πειραιωτών. Και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Μπράιτον.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο