Ο Ολυμπιακός βρήκε ένα ακόμα διαμάντι, τον Αγκιμπού Καμαρά για τον οποίο η Λίβερπουλ δείχνει έντονο ενδιαφέρον και θα τον δει και στο Μαρόκο.

Ο Ολυμπιακός βλέπει να ανεβαίνουν οι μετοχές του Αγκιμπού Καμαρά, με την Λίβερπουλ να ετοιμάζεται να τον τσεκάρει και στο ματς της Εθνικής Γουϊνέας κόντρα στο Μαρόκο.

Ο Ολυμπιακός βρήκε ένα ακόμα διαμάντι, τον Αγκιμπού Καμαρά για τον οποίο η Λίβερπουλ δείχνει έντονο ενδιαφέρον και θα τον δει και στο Μαρόκο.

Η Εθνική Γουϊνέας είναι από την Κυριακή στην Καζαμπλάνκα για το ματς με το Μαρόκο. Μαζί και ο Αγκιμπού Καμαρά που είναι το νέο μεγάλο ταλέντο της. Ο Ολυμπιακός έχει τα δικαιώματα του και ήδη δέχεται πολλά μηνύματα, από ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ανάμεσα τους και η Λίβερπουλ.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να είναι ξανά στο βασικό σχήμα. Με το ματς να είναι για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών ομίλων του Μουντιάλ 2022 στη ζώνη της Αφρικής.

Το Sportime έχει αποκαλύψει καιρό τώρα το τσεκάρισμα που κάνει η Λίβερπουλ στον Αγκιμπού Καμαρά, κάτι που γνωρίζει ο Ολυμπιακός.

Και το κάνει σε παιχνίδια που έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αυτό με το Μαρόκο, που είναι πρώτο στον όμιλο και πανίσχυρο θα είναι ένα από αυτά.

Αυτό αναφέρουν και τα ΜΜΕ της Αφρικής καθώς ο νεαρός άσος ολοένα και ακούγεται περισσότερο.

Ολυμπιακός: Τσεκάρισμα για Αγκιμπού Καμαρά και στο Κόπα Άφρικα

Στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση θα υπάρχουν πολλοί σκάουτ διαφόρων συλλόγων. Είναι η εποχή που τσεκάρουν πολλούς παίκτες σε διάφορα γήπεδα όπου διεξάγονται παιχνίδια αφρικανικών εθνικών ομάδων.

Κάτι που θα γίνει και στο Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο.

Σχετικά με τον Αγκιμπού Καμαρά πολλά τα ξένα σάιτ που τον αναφέρουν σαν ένα μεγάλο ταλέντο.

Ανάμεσα τους και το Footbal Talent Scout με 175.000 ακολούθους στο twitter.  Παράλληλα και το Calciomecato αφιέρωσε χώρο πρόσφατα. Ήταν το Σάββατο το πρόσωπο που αφιέρωσε η στήλη «Το ταλέντο της ημέρας». Πολλά τα θετικά σχόλια για τις ικανότητες του. Και εκεί έγινε λόγος για το τσεκάρισμα που του κάνει η Λίβερπουλ.

Βέβαια όλα αυτά παραμένει σε μορφή απλής παρακολούθησης. Γιατί στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Από καμία ομάδα από αυτές που τσεκάρουν τον Αγκιμπού Καμαρά.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο