Σινάν Γκιουμούς

Για την απόκτηση του εξτρέμ, Σινάν Γκιουμούς, φαίνεται πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ της Τουρκίας. Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού έχει μπει ο 26χρονος Γερμανός εξτρέμ, Σινάν Γκιουμούς, ο οποίος έχει τουρκικές ρίζες και αγωνίζεται ως δανεικός στην Αντάλιασπορ από την Τζένοα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός:...

Για την απόκτηση του εξτρέμ, Σινάν Γκιουμούς, φαίνεται πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ της Τουρκίας.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού έχει μπει ο 26χρονος Γερμανός εξτρέμ, Σινάν Γκιουμούς, ο οποίος έχει τουρκικές ρίζες και αγωνίζεται ως δανεικός στην Αντάλιασπορ από την Τζένοα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Αυτός ο πιτσιρικάς έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Είναι παίκτης με σημαντική εμπειρία και φέτος έχει καταγράψει εννιά συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ με την φανέλα της τούρκικης ομάδας και άλλες τρεις με τη Τζένοα.

Έχει επίσης αγωνιστεί με τη φανέλα της Στουτγκάρδης και της Γαλατασαράι, αλλά και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τον Σινάν θέλει επίσης και η Φενερμπαχτσε. Πάντως, οι ερυθρόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν για την ώρα το ενδιαφέρον.