ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι έγινε με τον Μαντί Καμαρά και την Εθνική Γουϊνέας

Ο Ολυμπιακός ενήργησε σωστά για το θέμα με τον Μαντί Καμαρά ώστε να αποφύγει το ταξίδι για την Εθνική Γουϊνέας αφού είναι τραυματίας στον ώμο.
Ο Ολυμπιακός είδε να γίνεται θέμα από την Εθνική Γουϊνέας ο τραυματισμός του Μαντί Καμαρά, αν και δεν θα έπρεπε.

Ο Ολυμπιακός είδε να γίνεται θέμα από την Εθνική Γουϊνέας ο τραυματισμός του Μαντί Καμαρά, αν και δεν θα έπρεπε.

Γιατί είχε στείλει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στο αίτημα του για μη ενσωμάτωση του Μαντί Καμαρά στην αποστολή της Εθνικής Γουϊνέας.

Κάτι που όφειλε να κάνει ο Ολυμπιακός για να είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τους κανονισμούς. Ωστόσο ο υπηρεσιακός προπονητής Καμπά Ντιαβαρά, ήταν αυτός που πήγε να δημιουργήσει το θέμα. Γιατί υπήρξαν πολλές απουσίες, της τελευταίας στιγμής. Επίσης εκτός έμεινε και το μεγάλο αστέρι, ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ. Που ήταν τραυματίας, αλλά παρόλα αυτά τον κάλεσαν στην Εθνική.

Η αποστολή βγήκε με αρκετά ερωτηματικά. Γιατί ο Κεϊτά ήταν γνωστό πως δεν θα μπορούσε να μπει αποστολή. Επίσης τραυματίες ήταν και οι Μοχάμεντ Μπαγιό, Μοχάμεντ Αλί Καμαρά, Φλορεντίν Πογκμπά. Παράλληλα ο Φρανσουά Καμανό αρνήθηκε την κλήση του.

Με όλα αυτά η αποστολή από τους 24 παίκτες που κλήθηκαν έμειναν οι 19. Κι έτσι κλήθηκαν εσπευσμένα οι Καμσό Μαρά, Ντεμπά Καμαρά. Οι δύο τελευταίοι κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά των Μαντί Καμαρά, Μοχάμεντ Μπαγιό.

Ολυμπιακός: Από την Δευτέρα δεκτό το αίτημα

Η Εθνική Γουϊνέας είχε αποδεχθεί από την Δευτέρα το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Απλά ο Καμπά Ντιαβαρά πήγε να κάνει ένα θέμα, με δεδομένο πως είχε πολλές απουσίες στην αποστολή που έβγαλε και όπως φάνηκε το έκανε πρόχειρα.

Γιατί υπάρχει μια αναστάτωση γενικά στην Ομοσπονδία μετά και την επιθυμία για λύση συνεργασίας με τον Γάλλο τεχνικό Ντιντιέ Σιξ.

Επίσης το καθεστώς που έχει αναλάβει την Κυβέρνηση της χώρας, πρόσφατα τοποθέτησε νέο Υπουργό αθλητισμού,. Που επέπληξε την Ομοσπονδία για όλο το μπάχαλο που έχει συμβεί.

Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να βρεθεί ο νέος προπονητής. Γιατί η Γουϊνέα θα μετάσχει τον Ιανουάριο στο Κόπα Άφρικα. Και πρέπει να τρέξει τις εξελίξεις για να μπορέσει να πάει κατάλληλα προετοιμασμένη. Εκεί θα βρεθεί και ο Αγκιμπού Καμαρά, που πλέον είναι μόνιμος στις κλήσεις της Εθνικής.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

ΣΧΟΛΙΑ