Ο Σεμέδο βρίσκεται στην Πορτογαλία και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Εστρέλα Αμαδόρα

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε οριστική απόφαση για τον Σεμέδο που βρίσκεται στην Πορτογαλία

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο που βρίσκεται στην Πορτογαλία.

Μάλιστα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Εστρέλα Αμαδόρα, Αντρέ Τζεράλδες. Πως έγινε αυτό; Ο Πορτογάλος στόπερ είναι στην πατρίδα του εδώ και μερικές μέρες.

Για να βρεθεί κοντά και στα δύο του παιδιά. Παράλληλα συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή.

Τις οποίες κάνει στο γήπεδο της Εστρέλα Αμαδόρα. Κι εκεί τον βρήκε ο πρόεδρος του Πορτογαλικού συλλόγου. Με τον οποίο φωτογραφήθηκε.

Το καρέ ανέβηκε στο επίσημο προφίλ του συλλόγου στο facebook. Με την ενημέρωση πως η Εστρέλα Αμαδόρα άνοιξε τις πόρτες της στον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο διεθνής άσος αντιμετωπίζει την κατηγορία του ομαδικού βιασμού. Και περιμένει να οριστεί δικάσιμος. Με την εισαγγελέα και την ανακρίτρια να τον αφήνουν ελεύθερο χωρίς περιορισμό, μέχρι να γίνει η δίκη.

Ο ίδιος έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους πως είναι αθώος. Και ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή με τους δικηγόρους του.

Δεν έχει καταλήξει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός τηρεί σιγήν ιχθύος για το θέμα. Με τον παίκτη να παραμένει εκτός προπονήσεων. Αν και πριν από 20 ημέρες, υπήρξαν πληροφορίες πως αυτό θα γίνονταν.

Ωστόσο ακόμα είναι εκτός ομάδας. Αν και ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να τον έχει ξανά κοντά του. Άσχετα αν δεν θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει.

Από την άλλη πλευρά παραμένουν τα σενάρια που τον θέλουν να παραμένει στο στόχαστρο της Μπενφίκα.

Το καλοκαίρι πάντως ήταν μια ανάσα από το να πάρει μεταγραφή στην Πόρτο. Αλλά «έσκασε» το θέμα με την κατηγορία για ομαδικό βιασμό. Κι έτσι όλα «πάγωσαν».

Πρόκειται για ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο των Πειραιωτών, που ωστόσο βρέθηκε σε μια δύσκολη θέση. Και το γεγονός πως είναι ανενεργός και με μια ακόμα δικαστική περιπέτεια στην πλάτη, μείωσε και τις μεγάλες οικονομικές προσδοκίες.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο έχει πάρει την απόφαση να τον παραχωρήσει και δεν αποκλείεται μέχρι να γίνει αυτό, τελικά, να μην γυρίσει στο Ρέντη!