ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι πραγματικά συμβαίνει με Ιμπόρα

Καθημερινή επικοινωνία με τον παίκτη έχει ο Βάσκος προπονητής, προσπαθώντας να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.
Ολυμπιακός: Τι πραγματικά συμβαίνει με Ιμπόρα

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ θέλει στον Ολυμπιακό της νέας περιόδου τον Ιμπόρα και δεν το… κρύβει.

Καθημερινή επικοινωνία με τον παίκτη έχει ο Βάσκος προπονητής, προσπαθώντας να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να συνεχίσει για άλλη μία χρονιά στους ερυθρόλευκους.

Ο Μεντιλίμπαρ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Ιμπόρα, τον οποίο θεωρεί απαραίτητο και στον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς.

Παρ’ όλο όμως το στενό… πρέσινγκ του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, ο Ιμπόρα τον ενημέρωσε πως ο βασικότερος λόγος που θέλει να γυρίσει στην Ισπανία είναι η γυναίκα του και τα παιδιά του.

Ο Ιμπόρα, υπογράφοντας για έναν χρόνο πέρσι το καλοκαίρι δεν έφερε την οικογένειά του στην Ελλάδα, έτσι τώρα η γυναίκα του τον θέλει πίσω στην Ισπανία.

Να φύγουν για την Ελλάδα για έναν μόνο χρόνο, ενώ δεν το έκαναν πέρσι, δεν υπάρχει περίπτωση. Έτσι ο Ιμπόρα το έχει πάρει απόφαση πως επιστρέφει στην Ισπανία.

Διαβάστε επίσης:

Διαιτησία: O Γκαγκάτσης, το αποτυχημένο πλάνο Κλάτενμπεργκ, οι ξένοι και η επαγγελματική διαιτησία που έχει καταντήσει ανέκδοτο!

Υπάρχει συμμαχία ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού; (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τι πραγματικά συμβαίνει με Ιμπόρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.