ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Μπουφόν…

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Ιταλούς εμφανίζεται ως υποψήφιος για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν...
Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Μπουφόν…

Μπαίνουμε σε μεταγραφική περίοδο και ο Ολυμπιακός όπως είναι λογικό βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Ιταλούς εμφανίζεται ως υποψήφιος για την απόκτηση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ένα θέμα το οποίο ξεκίνησαν οι Ιταλοί, με διάφορα δημοσιεύματα, ενώ και ο μάνατζερ του έμπειρου γκολκίπερ αναφέρθηκε σε δήλωσή του στον Ολυμπιακό. Ο εκπρόσωπος του τερματοφύλακα της Γιουβέντους, Σιλβάνο Μαρτίνα, μίλησε στο ΑΠΕ. Αρχικά τόνισε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα δήλωσε:

«Θα άρεσε στον Μπουφόν να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή, παίζει στο Champions League».

Τι ισχύει όμως με τον Μπουφόν και τους «ερυθρόλευκους»…

Οι Ιταλοί επιμένουν πως ο Ολυμπιακός θέλει τον 43χρονο πορτιέρο, όμως η ομάδα του Πειραιά δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο. Δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση επίσημα από πλευράς Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο θέμα.

Μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν προχωρήσει επίσημα σε κάποια πρόταση στον Μπουφόν. Παράλληλα αυτό το οποίο τονίζουν πηγές γύρω από την ομάδα, είναι πως δεν έχει γίνει κάποια επίσημη συζήτηση με τον ίδιο τον παίκτη ή τον εκπρόσωπό του. Όπως και ότι δύσκολα θα μπει σε μία τέτοια διαδικασία ο Ολυμπιακός.

Υπάρχει βέβαια και η άποψη πως οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε κάποια επαφή με τον Μπουφόν για επικοινωνιακούς λόγους. Διότι μία τέτοια μεταγραφή θα έκανε τον γύρω όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά όλου του κόσμου, αφού μιλάμε για τον Μπουφόν.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.