ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ολυμπιακός: Την έπεσαν σε Ακκά και Θεοδώρου σε παγκόσμια συνάντηση μάνατζερ – Όλοι τους ρωτούσαν για τους δύο αυτούς παίκτες – Η εντολή που είχαν
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως σε Ακκά και Θεοδώρου την... έπεσαν οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Τη Δευτέρα (17/03), οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στο συνέδριο TransferRoom, όπου συγκεντρώθηκαν στο Βερολίνο εκπρόσωποι και μάνατζερ από όλο τον κόσμο.
Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο σύμβουλος της διοίκησης σε θέματα μεταγραφών, Χρήστος Ακκάς και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων, Γιάννης Θεοδώρου
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως σε Ακκά και Θεοδώρου την… έπεσαν οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης καθώς και μεγάλα γραφεία μάνατζερ, ζητώντας πληροφορίες για τους Κωστούλα και Μουζακίτη.
Βέβαια, οι συζητήσεις τελείωσαν πριν… αρχίσουν καθώς τα ερυθρόλευκα στελέχη είχαν ρητές εντολές να… κόψουν τον βήχα σε όλους τους μνηστήρες, ακόμα και αν πέσουν στο τραπέζι τρελά λεφτά.