Sportime

Ολυμπιακός: Τινάζει την μπάνκα και δίνει στον Ελ Κααμπί έξι φορές τα χρήματα βασικού παίκτη του

Πλέον ο Ελ Κααμπί έχει στα χέρια του πρόταση ίση με έξι φορές τα χρήματα που παίρνει το χρόνο βασικός συμπαίκτης του.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ολυμπιακός: Τινάζει την μπάνκα και δίνει στον Ελ Κααμπί έξι φορές τα χρήματα βασικού παίκτη του
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός έκανε... ρελάνς στην πρότασή του προς τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, για τον οποίο η Φενερμπαχτσέ έσπασε τα... ταμεία.

Έτσι, ο Ολυμπιακός δίνει στο 30χρονο Μαροκινό σκόρερ του 2,4 εκατ. ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο.

Στα 3 εκατ. το χρόνο τα χρήματα που δίνει η Φενέρ, όμως ο Ολυμπιακός δείχνει στον παικτη πως τον θέλει, πράγμα δεδομένο, καθώς ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ ήδη του έχει κάνει (σ.σ. και του κάνει κάθε μέρα) σχετικά τηλέφωνα.

Πλέον ο Ελ Κααμπί έχει στα χέρια του πρόταση ίση με έξι φορές τα χρήματα που παίρνει το χρόνο ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς 400.000 ευρώ είναι το ετήσιο συμβόλαιο του διεθνούς Έλληνα στόπερ των ερυθρόλευκων.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τον είχαν ξεγραμμένο όμως δεν τον έδωσαν με μεταγραφή

Ο Μουρίνιο στέλνει παίκτη στον Ολυμπιακό αφού πήρε τον Ελ Κααμπί; – Τι είπε για την περίπτωση του Ποντένσε και ο ρόλος Μέντες

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα