Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έναν ακόμα μαχητή με τον ίδιο να αναφέρεται στο γκολ που τον ανέβασε.

Ο Όλεγκ Ρέαμπττσιου στάθηκε στο πρώτο ματς με την Αντβέρπ που αποτέλεσε την απαρχή να γίνει ένα από τα δυνατά όπλα που έχει πλέον ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έναν ακόμα μαχητή με τον ίδιο να αναφέρεται στο γκολ που τον ανέβασε.

Στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Antwerp (19:45/Cosmote Sport 3) ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ εκπροσώπησε τους παίκτες και ήταν στο πλάι του Πέδρο Μαρτίνς. Μεταξύ άλλων είπε για την αγάπη που του δίνει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του. Αλλά και το γκολ που του έδωσε το κίνητρο για περισσότερη και σκληρή δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα ο Μολδαβός ήταν αυτός που έβαλε στο τέλος το γκολ της νίκης κόντρα στην Αντβέρπ. Στην πρεμιέρα που έγινε στο Καραϊσκάκη για τους ομίλους του Europa League.

Από εκείνο το ματς και μετά ο διεθνής αριστερό μπακ κάνει όλο και καλύτερες εμφανίσεις.

«Εκείνο το γκολ ήταν ένα κίνητρο για εμένα για να συνεχίσω να προσπαθώ. Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ και δουλεύω σκληρά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω για να έχω ακόμα περισσότερη βελτίωση».

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως ακόμα έχει πολλά να δώσει. «Δεν έχω φτάσει στην κορύφωση της απόδοσης μου. Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στην παρούσα φάση έχω κάνει μια βελτίωση και στα τελειώματα μου. Μπαίνω περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι. Στην πορεία θα είμαι ακόμα καλύτερος».

Η αλήθεια είναι πως έχει δώσει πολλά παιχνίδια και μοιάζει ακούραστος. Ο διεθνής μπακ είπε πως υπάρχουν παιχνίδι που μετά το τέλος τους νιώθει… νεκρός. Αλλά δήλωσε πως κάνουν καλή αποκατάσταση. Σε συνδυασμό με την διατροφή τους βοηθάει να επανέλθουν γρήγορα και να είναι έτοιμοι για το επόμενο ματς.