Ο Ρόνι Λόπες ετοιμάζεται για μεγάλη επιστροφή την οποία θέλουν Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλουν να δουν τον καλό Ρόνι Λόπες και για τον λόγο αυτό έγινε ειδικό πλάνο.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον καλό Ρόνι Λόπες και το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί έφερε μεγάλη αλλαγή με στόχο την ενεργοποίηση του.

Ο Βραζιλιάνος με το Πορτογαλικό διαβατήριο ήρθε με δανεισμό από την Σεβίλλη και υψηλή ρήτρα αγοράς που δεν επιτρέπει αγορά. Γιατί είναι στα 10 εκατ. ευρώ.

Το θέμα, όμως, στην παρούσα φάση είναι να βοηθήσει αγωνιστικά. Μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.

Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έπαιξε με την ερυθρόλευκη φανέλα σέ ένα ματς ήταν τα 45 λεπτά κόντρα στον Ατρόμητο (12/9).

Μάλιστα από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και σήμερα έχει όλα κι όλα 14 αγωνιστικά λεπτά!

Τι μεσολάβησε μέσα σε αυτό τον ένα μήνα; Ένα ειδικό πρόγραμμα που ακολούθησε ο Ρόνι Λόπες. Το οποίο έχει να κάνει με σωματοδομή του. Για να φτάσει σε σημείο να φαίνεται η αλλαγή δια γυμνού οφθαλμού.

Το πρώτο θετικό δείγμα, σε αυτό το ειδικό πρόγραμμα, ήρθε με τα 13 λεπτά που έπαιξε κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ήταν πιο κινητικός σε σχέση με τις άλλες, μέχρι τότε, παρουσίες του.

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για Λόπες

Αλλά του λείπουν παιχνίδια για να μπορέσει να γίνει πιο ενεργός. Τα οποία προτίθεται να δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για τον Πορτογάλο είναι ένα στοίχημα να κάνει ξανά τον Ρόνι Λόπες, τον παίκτη που η Σεβίλλη έδωσε 25 εκατ. ευρώ στη Μονακό για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019.

Έχει κάνει πολλές σχετικές συζητήσεις με τον 25χρονο αριστερό εξτρέμ. Στον οποίο εξήγησε το πλάνο του για να τον ενεργοποιήσει. Ο Λόπες, που θέλει όσο τίποτα να λάμψει ξανά, όχι απλά συμφώνησε, αλλά το επιθυμεί και ο ίδιος.

Να βρει την φόρμα του και την αυτοπεποίθηση του. Κι έτσι έμεινε στην αφάνεια, για να προστατευθεί και να κάνει μια ειδική προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα με τις προπονήσεις στο Ρέντη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πλησιάζει στο επιθυμητό επίπεδο. Και σιγά σιγά θα αρχίσει να παίρνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Μέχρι να αποδείξει πως έγινε ο παλιός καλός Ρόνι Λόπες.