Ο Ολυμπιακός έχει πλάνο για τον Παπ Αμπού Σισέ, αλλά και ο ίδιος για το μέλλον του και δεν αναμένεται να είναι ερυθρόλευκο.

Ο Ολυμπιακός έχει πλάνο για τον Παπ Αμπού Σισέ, αλλά και ο ίδιος για το μέλλον του και δεν αναμένεται να είναι ερυθρόλευκο. Η παρουσία του Σισέ στην Σεντ Ετιέν είχε διπλό ρόλο. Να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αλλά και να δείξει πως μπορεί να πάρει μια πιο καλή μεταγραφή. Κάτι που θέλει και...

Ο Ολυμπιακός έχει πλάνο για τον Παπ Αμπού Σισέ, αλλά και ο ίδιος για το μέλλον του και δεν αναμένεται να είναι ερυθρόλευκο.

Η παρουσία του Σισέ στην Σεντ Ετιέν είχε διπλό ρόλο. Να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αλλά και να δείξει πως μπορεί να πάρει μια πιο καλή μεταγραφή. Κάτι που θέλει και ζητά ο Ολυμπιακός.

Η συμφωνία με την Σεντ Ετιέν ηταν εξαιρετική για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Απο οικονομικής και αγωνιστικής πλευράς. Σίγουρα δεν περίμενε κανείς να δώσει η Σεντ Ετιέν τα 13 εκατ. ευρώ της ρήτρας για να τον κρατήσει.

Ήταν δεδομένο πως η γαλλική ομάδα, αν ήθελε να τον κρατήσει, θα το συζητούσε με άλλο ποσό.

Βέβαια υπάρχει και μεγάλη δεξαμενή παικτών της Σεντ Ετιέν. Που μπορεί να δώσει κάποιον, συν χρήματα για τον Σισέ!

Το ήξερε και ο Ολυμπιακός. Η ρήτρα όμως ήταν και ένα ποσό, που έστελνε έμμεσα ο Ολυμπιακός, σε πιθανούς νέους μνηστήρες.

Πως με το ποσό αυτό, ίσως και με 3 εκατ. ευρώ λιγότερα από αυτό, συζητάει την πώληση του.

Αυτό παραμένει ως προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους». Γι’ αυτό και παρακολουθούν από κοντά τις εμφανίσεις του στην Σεντ Ετιέν.

Με την προσδοκία να βρεθεί αγοραστής στην Γαλλία. Είναι νωρίς να ειπωθεί αυτό ακόμα.

Από την άλλη το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί (Πιερ Ισά) έκανε συνεργασία με αυτό του Ιταλού Φεντερίκο Παστορέλο. Που έχει κάνει δουλειές στην Ελλάδα.

Ο Παστορέλο είναι και το πάτημα στην Ιταλία. Μήπως βρεθεί εκεί ομάδα για τον Σισέ, όπως θα ήθελε και η πλευρά Ισά. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με ενδιαφέρον το θέμα.

Σίγουρα το όνομα του Σισέ μεταφέρθηκε σε αρκετές ιταλικές ομάδες. Σε αυτές που κυρίως θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν οικονομικά του Πειραιώτες.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ λοιπόν θα αποτελέσει ένα σημαντικό ζήτημα στις καλοκαιρινές μεταγραφές.

Με προτεραιότητα να είναι η πώληση του, αφού οδεύει προς το 26ο έτος της ηλικίας του. Κι έχει φύγει από την κατηγορία νεαρός και ταλαντούχος.

Κάτι που επηρεάζει και τα οικονομικά δεδομένα…

Διαβάστε επίσης

A Bola: «Σκέφτεται τον Πέδρο Μαρτίνς για τον πάγκο της η Νις»