ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το ποσό που ζήτησε η Αλκμάαρ για Μπιζότ

Στην Ολλανδία αναφέρουν πως αρχικά ο Ολυμπιακός άκουσε την Αλκμάαρ να ζητάει 5 εκατ. ευρώ για τον Μάρκο Μπιζότ, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν αρκετά μικρότερο
Ο Ολυμπιακός έβαλε πρώτο όνομα στην λίστα, για απόκτηση τερματοφύλακα τον Μάρκο Μπιζότ και το αρχικό ποσό που ζήτησε η Αλκμάαρ ήταν μεγάλο.

Ο Ολυμπιακός έβαλε πρώτο όνομα στην λίστα, για απόκτηση τερματοφύλακα τον Μάρκο Μπιζότ και το αρχικό ποσό που ζήτησε η Αλκμάαρ ήταν μεγάλο.

Μια μεταγραφή έχει πάντα δυσκολίες. Και αυτές έχουν να κάνουν με τα οικονομικά δεδομένα. Κάτι που γνωρίζει καλά ο Ολυμπιακός ο οποίος είναι σε επαφές με την Αλκμάαρ για τον Μάρκο Μπιζότ. Βέβαια αρχικά το ποσό ήταν μεγάλο. Τουλάχιστον με αυτά που αναφέρουν τα ολλανδικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα η De Telegraaf αναφέρει πως η Αλκμάαρ ζήτησε 5 εκατ. ευρώ. Ποσό που φυσικά ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός. Γιατί το συμβόλαιο του 30χρονου τερματοφύλακα λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει διαπραγματεύσεις με τα συγκεκριμένα χρήματα. Βέβαια τα ολλανδικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις επαφές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συζήτηση για Μπιζότ ξεκίνησε από χαμηλότερο τίμημα. Αυτό των 3 εκατ. ευρώ. Και γίνεται λόγος για μείωση του. Στην Ολλανδία λένε πως έχει πέσει στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Θα φανεί στην πορεία αν όλο αυτό είναι βάσιμο. Πάντως στο κόλπο έχει μπει και ο Μπιζότ. Δεν ήταν τυχαία η δήλωση του πως επιθυμεί να πάει στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός τον έχει προσεγγίσει πολύ καλά. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει.

Κι έτσι βάζει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την δεδομένη συμφωνία. Τα ρεπορτάζ στην χώρα της τουλίπας λένε πως ο Μπιζότ δεν πρόκειται να γυρίσει. Και πως αναμένεται να μείνει στην Ελλάδα και μετά το πέρας των διακοπών του. Βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης και απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας. Μετά την παρουσία του στο Euro 2020 με την Εθνική Ολλανδίας.

Διαβάστε επίσης

Champions League: Έναρξη ξανά – Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλο του!

Survivor: Όταν ο Σάκης και η Μαριαλένα «έδιναν πόνο» στο TikTok! Σπαρταριστά videos!

Άτζυ Σαμίου για εμβολιασμούς: «Αφήστε μας ήσυχους να αποφασίζουμε για τη ζωή μας»

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

ΣΧΟΛΙΑ