ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τραβάει τα μαλλιά του παίκτης που έφυγε από τον Ολυμπιακό – Θέλει να γυρίσει και αλλάζουν όλα

Δεν το... πιστεύει πόσο έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός επί των ημερών του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ.
Ολυμπιακός: Τραβάει τα μαλλιά του παίκτης που έφυγε από τον Ολυμπιακό – Θέλει να γυρίσει και αλλάζουν όλα

Όλα… τούμπα στην περίπτωση παίκτη του Ολυμπιακού που αγωνίζεται ως δανεικός στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Πεπ Μπιελ, ο οποίος δεν το… πιστεύει πόσο έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός επί των ημερών του συμπατριώτη του, Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ.

Μάλιστα, ο Μπιελ, αν και δήλωνε έως λίγο καιρό πριν πως δεν θέλει να γυρίσει ξανά στον Πειραιά, μετά το δανεισμό του στην Άουγκσμπουργκ και την Μπουντεσλίγκα, τελικά αλλάζουν… όλα.

Πλέον ο Μπιελ είναι δεδομένο πως θα βρεθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού, καθώς θέλει να δουλέψει με τον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος λατρεύει τους παίκτες με τα χαρακτηριστικά του συμπατριώτη του.

Λέτε επί Μεντιλίμπαρ να γίνει η αναμενόμενη ποδοσφαιρική «ανάταση» του Μπιελ, στις δυνατότητες του οποίου πιστεύουν πολύ στον Ολυμπιακό;

Πάντως ο Μπιελ, που έφυγε δανεικός επί Κάρλος Καρβαλιάλ, για λίγες… μέρες δεν έζησε την ποδοσφαιρική άνοιξη στον Ολυμπιακό των ημερών του Μεντιλίμπαρ, και όσο να’ ναι τραβάει τα μαλλιά του γι αυτό, καθώς ο δανεισμός του στη Γερμανία δεν πήγε και πολύ καλά, καθώς σε 11 συμμετοχές και 275 αγωνιστικά λεπτά δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε γκολ, ούτε ασίστ.

Διαβάστε επίσης:

Ιν Μπεόμ Χουάνγκ: Γιατί έκανε πίσω η ΑΕΚ για Χουάνγκ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Και ξαφνικά ζήτησε προπονητή από τον Μέντες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τραβάει τα μαλλιά του παίκτης που έφυγε από τον Ολυμπιακό – Θέλει να γυρίσει και αλλάζουν όλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.