Ολυμπιακός - Τσιμίκας

Οι ομάδες που ήθελαν τον Τσιμίκα, αλλά πάει Άνφιλντ...

Ολυμπιακός – Τσιμίκας: Το όνομα του Κωνσταντίνου Τσιμίκα έχει απασχολήσει την Ευρώπη εδώ και αρκετό καιρό.

Ολυμπιακός – Τσιμίκας: Οι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγα 24ωρα είχαν κάνει ομάδες της Ευρώπης να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους. Μερικές εξ αυτών μάλιστα βρίσκονται στην ελίτ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης.

Φυσικά μία απ’ αυτές είναι και η Λίβερπουλ, στην οποία και καταλήγει ο παίκτης! Μιλάμε εκτός από την τεράστια ιστορία που έχει η Λίβερπουλ και για την πρωταθλήτρια Αγγλίας! Τη φανέλα αυτής θα φοράει σε λίγο καιρό, όπως όλα δείχνουν, ο Τσιμίκας.

Από τον περασμένο Ιανουάριο έχει υπάρξει ένας «χορός» εκατομμυρίων για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Η Νάπολι ήταν αυτή η οποία είχε ενδιαφερθεί πιο έντονα από άλλη ομάδα εκείνη την περίοδο. Είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, η οποία όμως είχε απορριφθεί τότε από τους «ερυθρόλευκους». Δύο ήταν οι λόγοι της αρνητικής απάντησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – Τσιμίκας: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Λέει ναι στην πρόταση της Λίβερπουλ – Αυτά είναι τα ποσά

Από τη μία τα χρήματα που έδιναν οι Ιταλοί, είχαν φτάσει μέχρι τα 12 εκατομμύρια ευρώ, και από την άλλη η συνέχεια της ομάδας στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είχε ήδη πουλήσει τον Ποντένσε στη Γουλβς και δεν θα ήθελε να χάσει και δεύτερο βασικό μέλος του, ενώ είχε μπροστά του την Άρσεναλ.

Και φυσικά δικαιώθηκε η ομάδα του Πειραιά…

Διότι ο Τσιμίκας ήταν εκ των κορυφαίων στην πρόκριση επί της Άρσεναλ, αλλά και θα πάρει περισσότερα χρήματα με την τωρινή συμφωνία με τη Λίβερπουλ.

Βέβαια η Νάπολι δεν είχε αφήσει το θέμα. Επανήλθε μετά την καραντίνα του κορονοϊού, χωρίς όμως να φτάνει ποτέ στα χρήματα που ήθελε ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα, επίσημη πρόταση είχε καταθέσει και η Νις, η οποίς όμως επίσης είχε φτάσει μέχρι τα 12 εκατομμύρια ευρώ και η απάντηση ήταν αρνητική. Επίσημη κρούση οι Πειραιώτες είχαν και από τη Λέστερ. Στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ είχε εμπλακεί και η Λέστερ, καταθέτοντας τη δική της πρόταση. Νέο «όχι» από πλευράς Ολυμπιακού…

Μέχρι που «έσκασε» η δεύτερη ανανεωμένη πρόταση της Λίβερπουλ και η ομάδα του Πειραιά είπε το πολυπόθητο «ναι»!

Δεν ήταν όμως οι μοναδικές ομάδες που ήθελαν τον «Τσίμι»! Από Αγγλία ενδιαφέρον, αλλά όχι επίσημη πρόταση, έδειξαν τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Τσέλσι.

Επίσης ενδιαφέρον υπήρξε και από την Ισπανία και τη Σεβίλλη, αλλά και τη Ρωσία και συγκεκριμένα τη Λοκομοτίβ Μόσχας.