ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Βίντεο από το Ρέντη με φουλ της μπάλας

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του και από την πρώτη μέρα η μπάλα έχει την τιμητική της, κάτι που είναι χαρακτηριστικό στις προετοιμασίες που κάνει ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Βίντεο από το Ρέντη με φουλ της μπάλας

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του και από την πρώτη μέρα η μπάλα έχει την τιμητική της, κάτι που είναι χαρακτηριστικό στις προετοιμασίες που κάνει ο Μαρτίνς.

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν ξεκίνησε. Επίκεντρο το Ρέντη, όπου ο Ολυμπιακός κάνει τις πρώτες του προπονήσεις. Σε αυτές δεν λείπει η μπάλα. Για την ακρίβεια δεν θα απουσιάσει ποτέ.

Θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας. Φάνηκε από την πρώτη μέρα της δουλειάς. Όπου μάλιστα η προπόνηση ήταν διπλή.

Η κάμερα του Olympiacos TV ήταν εκεί και κατέγραψε πολλά από αυτά που συνέβησαν.

Αποτελεί ένα καλό δείγμα των όσων θα διεξαχθούν στην πορεία της προετοιμασίας.

Οι παίκτες θα μείνει στις προπονητικές εγκαταστάσεις έως τις 24 του μήνα. Μετά θα ακολουθήσει ταξίδι στο Στανς της Αυστρίας. Εκεί θα είναι η βάση. Και μέσα σε 12 μέρες περίπου θα δώσουν 6 φιλικά.

Τα οποία είναι έτσι δομημένα, όπου όλοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Τουλάχιστον αυτοί που θα ακολουθήσουν. Γιατί ο Μαρτίνς αναμένεται να κόψει άμεσα μερικούς.

Μέχρι την Δευτέρα θα έχουν ενσωματωθεί και οι διεθνείς. Κι έτσι ο αριθμός των παικτών θα ξεπεράσει τους 30. Κάτι που δύσκολα θα μπορέσει να μείνει. Γιατί ο Μαρτίνς αρέσκεται να δουλεύει με το πολύ 26 παίκτες. Κάτι που έχει αλλάξει προς το παρών λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης

Σεμέδο: Βάζουν στο κόλπο και την Γουλβς

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

?>