ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλο και πιο κοντά σε προπονητή ο Ολυμπιακός – Αυτός βρίσκεται στην κορυφή για τον Αντόνιο Κορδόν!

Ο Αντόνιο Κορδόν… πρεσάρει τους προπονητές, προκειμένου να πάρει θετική απάντηση.
Όλο και πιο κοντά σε προπονητή ο Ολυμπιακός – Αυτός βρίσκεται στην κορυφή για τον Αντόνιο Κορδόν!

Ολυμπιακός: Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, ο Αντόνιο Κορδόν… τρέχει προκειμένου να «κλείσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα του προπονητή.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι αυτό για το σύλλογο και στη συνέχεια θα πιάσει το κομμάτι του ρόστερ και των μεταγραφών.

Στο μυαλό του Κορδόν, έχουν ξεκαθαρίσει ήδη πάρα πολλά για τον… εκλεκτό που θα κάτσει στον πάγκο των Πειραιωτών.

Ένας από τους πρώτους στόχους, αν όχι ο πρώτος, είναι πλέον ο Άντονι Ιραόλα, που ακούστηκε τόσο για τη Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και Ολυμπιακό.

Γρήγορα ωστόσο ο Ολυμπιακός πήρε… κεφάλι και φαίνεται ότι και ο ίδιος ο Ισπανός προπονητής το σκέφτεται αρκετά θετικά πλέον.

Ο Αντόνιο Κορδόν φυσικά έχει θέσει τις προτεραιότητες του και έχει και αρκετούς προπονητές ως δεύτερη λύση, με κάποια ονόματα σίγουρα να ξεχωρίζουν.

Το σίγουρο είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο νέος τεχνικός διευθυντής, θα κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ομάδα.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.