ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλοι Ρέντη την Παρασκευή

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με το ραντεβού, που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Παρασκευής, να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η περασμένη σεζόν με τα κακώς κείμενα ανήκει, ήδη, στο παρελθόν. Βέβαια, βαραίνουν εν όψει της αγωνιστικής περιόδου και της πίεσης για την επιστροφή στην κατάκτηση τίτλων.

Αυτό έχει μπροστά του ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος από την Παρασκευή (15/6) ξεκινάει τη δουλειά του. Κι αυτό γιατί αύριο το απόγευμα (18:00) έχουν ενημερωθεί οι παίκτες να είναι στο Ρέντη.

Πρόκειται για την «πρώτη» της νέας σεζόν και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Θα γίνει η πρώτη γνωριμία του Πέδρο Μαρτίνς με τους παίκτες, όπου θα τους πει και μερικά λόγια για τη φιλοσοφία του, για το τι θέλει να βλέπει και πώς θα κινηθούν σε όλη την αγωνιστική χρονιά.

Παράλληλα, ένα πρώτο γκρουπ παικτών θα περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, όπου θα φανεί αν ακολούθησαν και το πρόγραμμα που είχαν πάρει για το διάστημα των διακοπών.

Τα ιατρικά και τα εργομετρικά τεστ θα συνεχιστούν το Σάββατο (16/6) και την Κυριακή (17/6). Ουσιαστικά, οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα (18/6), όπου, έως τις 24 του μήνα, αρκετοί παίκτες θα κληθούν να αποδείξουν πως αξίζουν να πάρουν μία θέση στην αποστολή που θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, μία μέρα αργότερα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

ΣΧΟΛΙΑ