Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Τσιμίκα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Παρά το γεγονός πως έχει χάσει τη θέση του στην εντεκάδα από τον Λεονάρντο Κούτρη, ο Κώστας Τσιμίκας «έδεσε» για τα καλά στο Λιμάνι!

Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν επίσημα πως ανανέωσαν το συμβόλαιο του Τσιμίκα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δείχνοντας πως δεν έχουν χάσει την πίστη τους στον Έλληνα αριστερό οπισθοφύλακα. Άλλωστε, με το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Λεονάρντο Κούτρη, ο Ολυμπιακός θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο στο αριστερό άκρο της άμυνας, κρατώντας τουλάχιστον τον έναν από τους δύο.

Το συμβόλαιο του Τσιμίκα με τους Πειραιώτες ολοκληρωνόταν στο τέλος της επόμενης σεζόν, καθώς στο φινάλε του 2018 η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ενεργοποιήσει την option επέκτασης έως το καλοκαίρι του 2020 (σ.σ.: το προηγούμενο συμβόλαιο έληγε στο τέλος της φετινής σεζόν).

Πλέον, η συνεργασία των δύο πλευρών επεκτάθηκε κατά τέσσερα χρόνια και ο 23χρονος (12/5/1996) αριστερός οπισθοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με καλύτερες οικονομικές αποδοχές, έως τις 30 Ιουνίου του 2023. Το νέο συμβόλαιο, λοιπόν, τίθεται σε ισχύ άμεσα! Στην τρέχουσα σεζόν, ο Κώστας Τσιμίκας μετράει 16 συμμετοχές και 2 ασίστ.