Επιβεβαίωση Sportime για τα σενάρια περί νέας επαφής του Ολυμπιακού με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, αν και η υπόθεση έχει δυσκολίες.

Ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη λίστα τον Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος αποτελεί μία οικονομική περίπτωση αναφορικά με τα άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί. Τι γίνεται με τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Η έλευση τερματοφύλακα ήταν μια από τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού για το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και ακόμα ο… άσος έχει μείνει με τους Ζοσέ Σα και Λευτέρη Χουτεσιώτη. Οπως φαίνεται όμως θα έρθει το… τρίτο πρόσωπο. Και δεν αποκλείεται να είναι ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Το Sportime είχε αναφέρει στο φύλλο του Σαββάτου, πως υπήρξαν φήμες για νέα επαφή των Πειραιωτών με τον 26χρονο τερματοφύλακα. Είχε επισημανθεί πως το γυαλί είχε ραγίσει και δύσκολα, κολλάει, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Κάτι που επιβεβαιώθηκε καθώς ο Ολυμπιακός είχε επικοινωνία με τον Γιαννιώτη, με πρωτοβουλία του Έλληνα άσου. Σενάρια θέλουν αυτό να έγινε χωρίς την παρουσία του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που είναι μάνατζερ του. Πάντως υπάρχει μια κινητικότητα με τον Γιαννιώτη, αν και δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Είναι δεδομένο πως ο Γιούρι Λοντίγκιν έχει κερδίσει έδαφος το τελευταίο διάστημα. Ο 28χρονος τερματοφύλακας είναι σε διαδικασία αποχώρησης από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και είναι μια οικονομική λύση. Γιατί και ο ίδιος δεν αξιώνει τα χρήματα που παίρνει στη Ζενίτ και τα οποία φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ. Το κασέ του έχει πέσει και ο Ολυμπιακός μπήκε σε επαφές με την πλευρά του. Ο Λοντίγκιν δεν θα υπάρχει πρόβλημα να δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή λίστα, αφού ποδοσφαιρικά ανδρωθεί στην Ελλάδα και μπορεί να μπει στην λίστα με τους γηγενείς. Από την άλλη πλευρά δεν θα υπάρχει πρόβλημα και με τον Γιαννιώτη, αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που υπάρχουν από την Παρασκευή. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μόνο τρεις αλλαγές στην ευρωπαϊκή του λίστα. Ηδη έχει αποκτήσει τους Μασούρα, Σολδάνο, ενώ ο Ζιλ Ντίας ετοιμάζεται να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Για τον λόγο αυτό γίνονται και οι σκέψεις σχετικά με τον Γιαννιώτη.