ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κάτι τρέχει με Χασάν

Η Μπράγκα, η Αλ Αχλί, αλλά και οι δηλώσεις του Αχμέντ Χασάν στην Αίγυπτο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει θέσει κανένα θέμα τερματισμού του δανεισμού του Αχμέντ Χασάν από την Μπράγκα, αλλά τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια στην πατρίδα του Αιγύπτιου επιθετικού. Συγκεκριμένα, έχει αναφερθεί πως ο παίκτης επιθυμεί την επιστροφή του στην Μπράγκα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020, ενώ στο «κόλπο» φαίνεται πως έχει μπει και η Αλ Αχλί!

Ο Χασάν μίλησε τηλεφωνικά σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού στην Αίγυπτο, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του και τονίζοντας πως ο ίδιος δεν έχει έρθει σε επαφή με την Αλ Αχλί, αλλά ίσως έχει επικοινωνήσει η ομάδα της Αιγύπτου με την Μπράγκα, ενώ η φημολογία στη χώρα της Αφρικής γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον έχει κορυφωθεί.

Μεταξύ άλλων, ο 26χρονος (5/3/1993) επιθετικός δήλωσε: «Δεν έχω ξεχάσει όσα μου πρόσφερε η Αλ Αχλί. Όταν ήμουν έξι χρονών άρχισα να αγωνίζομαι εκεί και είναι το σπίτι μου. Πάντως, δεν υπήρξε καμία επαφή μου με την Αλ Αχλί κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ανήκω στην Μπράγκα και τώρα παίζω στον Ολυμπιακό. Αν έχουν υπάρξει επαφές, ίσως αυτές να έχουν γίνει με την Μπράγκα».

Ο Αχμέντ Χασάν ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Αλ Αχλί, χωρίς να παίξει ποτέ στην πρώτη ομάδα, καθώς το 2011, σε ηλικία 18 ετών, πήρε την απόφαση να φύγει από το Κάιρο και να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Ρίο Άβε (σ.σ.: αρχικά έπαιξε στη δεύτερη ομάδα της).

Σε συλλογικό επίπεδο, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Αίγυπτο, και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του η Αλ Αχλί επιθυμεί την άμεση απόκτησή του. Δεν είναι μία τυχαία ομάδα, καθώς πρόκειται για «κολοσσό» του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Και προφανώς, κάποια στιγμή, ο Χασάν θέλει να παίξει για τον οργανισμό, στον οποίο άρχισε να μαθαίνει τα βασικά του ποδοσφαίρου.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Αχμέντ Χασάν στην Αίγυπτο:

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ