Μετά τον Μπίμπαρς Νάτχο, άλλοι τέσσερις ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα για τα ματς, σε διεθνές επίπεδο, του Νοεμβρίου. Πρόκειται για τους Ομάρ Ελαμπντελαουί (Νορβηγία), Παπ Αμπού Σισέ (Σενεγάλη), Γιάγκος Βούκοβιτς (Σερβία), Γιασίν Μεριά (Τυνησία). Μάλιστα, ο Μεριά είναι πολύ πιθανό να τεθεί αντιμέτωπος με τον Αχμέντ Χασάν, σε περίπτωση που...

Μετά τον Μπίμπαρς Νάτχο, άλλοι τέσσερις ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα για τα ματς, σε διεθνές επίπεδο, του Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τους Ομάρ Ελαμπντελαουί (Νορβηγία), Παπ Αμπού Σισέ (Σενεγάλη), Γιάγκος Βούκοβιτς (Σερβία), Γιασίν Μεριά (Τυνησία). Μάλιστα, ο Μεριά είναι πολύ πιθανό να τεθεί αντιμέτωπος με τον Αχμέντ Χασάν, σε περίπτωση που ο τελευταίος βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου.

Η Νορβηγία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία (16/11) και την Κύπρο (19/11) για το Nations League. Η Τυνησία κοντράρεται με την Αίγυπτο (16/11) για τα προκριματικά ου Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και με το Μαρόκο σε φιλικό παιχνίδι (20/11). Η Σενεγάλη αντιμετωπίζει τη Δημοκρατία της Ισημερινής Γουινέας (17/11), ενώ η Σερβία παίζει με Μαυροβούνιο (17/11) και Λιθουανία (20/11), στο πλαίσιο του Nations League.