Στην Τουρκία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Φενέρμπαχτσε, Ρομπέρτο Σολδάδο.

Ο Ρομπέρτο Σολδάδο είναι «φευγάτος» από τη Φενέρμπαχτσε και στην Τουρκία συνεχίζουν να τον συνδέουν μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πάψει να αναζητούν τον επιθετικό που θα επιλύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα για το δεύτερο μισό της σεζόν και οι προσπάθειές τους θα κορυφωθούν έπειτα από το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν.

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Ρομπέρτο Σολδάδο έχει εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός επιθετικός μετράει μόλις 8 συμμετοχές στη σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019. Βέβαια, σημαντικό αριθμό γκολ στην έως τώρα καριέρα του και δεν περνάει απαρατήρητος.

«Προσέγγιση για Μπεν Αμόρ»

Ο Τυνήσιος κεντρικός μέσος Μοχάμεντ Αμίν Μπεν Αμόρ έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό το τελευταίο εξάμηνο και παράγοντας της Ετουάλ, ονόματι Φαϊζάλ Καλίφα, δήλωσε στον Τύπο της Τυνησίας: «Ο Ολυμπιακός μάς προσέγγισε για τον Μπεν Αμόρ, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις. Η Ετουάλ έχει αποφασίσει να πουλήσει τον παίκτη στα 5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς είναι από τους πιο ταλαντούχους στην Τυνησία. Υπήρξε μία προσφορά από τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο, τον Ολυμπιακό, όμως οι συζητήσεις μετά τις πρώτες επαφές σταμάτησαν».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο