Την πρώτη του τοποθέτηση στο διαδίκτυο, μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Την πρώτη του τοποθέτηση στο διαδίκτυο, μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε ότι άπαντες στον Ολυμπιακό είναι λυπημένοι μετά το 0-1 επί των «κανονιέρηδων», αφού δεν έφερε την πρόκριση, πρόσθεσε όμως ότι παράλληλα αισθάνονται περήφανοι για την προσπάθεια. «Λυπημένοι για το αποτέλεσμα, αλλά υπερήφανοι...

Την πρώτη του τοποθέτηση στο διαδίκτυο, μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε ότι άπαντες στον Ολυμπιακό είναι λυπημένοι μετά το 0-1 επί των «κανονιέρηδων», αφού δεν έφερε την πρόκριση, πρόσθεσε όμως ότι παράλληλα αισθάνονται περήφανοι για την προσπάθεια.

«Λυπημένοι για το αποτέλεσμα, αλλά υπερήφανοι για την προσπάθεια και τη δέσμευση. Ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι μας υποστήριξαν. Είμαστε εκτός Europa League, αλλά έχουμε ακόμα δύο να κατακτήσουμε στη σεζόν», αναφέρει το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στα προφίλ που διατηρεί στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Martins (@coachpmartins)