Ο Πέδρο Μαρτίνς γράφει ιστορία στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και σε ένα επικό βίντεο υποκλίνονται οι Βαλμπουενά, Ποντένσε, ακόμα και ένας φίλος που υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γράφει ιστορία στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και σε ένα επικό βίντεο υποκλίνονται οι Βαλμπουενά, Ποντένσε, ακόμα και ένας φίλος που υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για ένα βίντεο – αποθέωση στον Μαρτίνς, που ετοίμασε ο μάνατζερ του Σάντσο Φρέιτας. Με απεσταλμένο στην Αθήνα και δηλώσεις από Βαλμπουενά, Ποντένσε. Ακόμα και φίλος που...

Ο Πέδρο Μαρτίνς γράφει ιστορία στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και σε ένα επικό βίντεο υποκλίνονται οι Βαλμπουενά, Ποντένσε, ακόμα και ένας φίλος που υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για ένα βίντεο – αποθέωση στον Μαρτίνς, που ετοίμασε ο μάνατζερ του Σάντσο Φρέιτας. Με απεσταλμένο στην Αθήνα και δηλώσεις από Βαλμπουενά, Ποντένσε. Ακόμα και φίλος που υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό μιλάει για τον Πορτογάλο.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κατέταξε τον Μαρτίνς στους τρεις κορυφαίους τεχνικούς στην καριέρα του. Οι άλλοι δύο είναι οι Έρικ Γκέρετς, Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο Γάλλος σταρ τονίζει το πόσο έχει αλλάξει τον Ολυμπιακό και τις επιτυχίες που έχουν γευτεί μαζί. Αλλά και το πόσο απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, από την μεριά του υπογραμμίζει πως είναι ο προπονητής με την μεγαλύτερη επίδραση στην καριέρα του.

Μάλιστα υπάρχουν και δηλώσεις του προπονητή της Λαμίας, Μιχάλη Γρηγορίου. Επίσης υπάρχουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αλλά κι ένας του Παναθηναϊκού. Τέλος φιλοξενούνται δηλώσεις από τους Καρπετόπουλο, Πανούτσο.

Το βίντεο ετοίμασε ο Σάντσο Φρέιτας. Μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι που διαλύει και τις φήμες πως ο Παστορέλο πήρε τα δικαιώματα του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Φρέιτας ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό του στο youtube και δημοσίευσε στα social media.

Διαβάστε επίσης

Μπελχαντά: Τρελό συμβόλαιο τον απομακρύνει οριστικά από τον Ολυμπιακό