Ο Περέιρα αναφέρθηκε στον φίλο του Μαρτίνς

Ο Βίτορ Περέιρα αναφέρθηκε στον φίλο του Μαρτίνς και το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην φιλία του με τον Μαρτίνς, είπε πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, ενώ υπάρχει θέμα με τον Οζίλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε πως θα γίνει ένα δυνατό ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βίτορ Περέιρα:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα. Είναι μεγάλη ομάδα, όπως είμαστε και εμείς. Ο Ολυμπιακός έχει Πορτογάλο προπονητή με τον οποίο είμαστε φίλοι. Στο παιχνίδι θα ανταγωνιστούμε για να είμαστε ο καθένας καλύτερος από τον άλλον.

Ο στόχος μας είναι η νίκη. Πρόκειται για ομάδες του ομίλου που είναι κοντά η μία στην άλλη. Δε νομίζω ότι σε αυτό το γκρουπ υπάρχει κάποια ομάδα που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Είναι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν την πρώτη θέση και ανταγωνίζονται για την πρόκριση».

Η… ντρίπλα και οι τρεις στόπερ

Ρωτήθηκε για την κριτική που δέχεται για να απαντήσει: «Αυτό αποτελεί τη γοητεία του ποδοσφαίρου. Όλοι νομίζουν ότι είναι προπονητές και παίκτες και κάνουν κριτική, όμως στην πραγματικότητα δε γνωρίζουν τίποτα. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί ή δίνω σημασία, είναι όμως κάτι που με κρατάει ζωντανό. Να μιλούν για μένα συνέχεια είναι τελικά κάτι καλό για μένα».

Σχετικά με το σύστημα με τα τρία στόπερ, υπογράμμισε: «Το ακούω και το ξανακούω για τους τρεις στόπερ. Συνέχεια γίνεται λόγος γι΄αυτό. Δεν έχει όμως σημασία, αυτό που μετράει είναι ο δυναμισμός. Οι αριθμοί απλά δείχνουν πώς ξεκινάει ένα παιχνίδι, η στρατηγική και το σύστημα είναι αυτά που έχουν σημασία. Όταν δίνεις συνεχώς παιχνίδια δεν είναι εύκολο να διορθώνεις τα λάθη σου μέσα από τις προπονήσεις. Περισσότερο αυτό μπορεί να γίνει μέσω της ανάλυσης στο βίντεο και αυτό κάνουμε».

Στο μεταξύ προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Μεσούτ Οζίλ. Ο Γερμανός άσος έχει μια ίωση με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί. Και η συμμετοχή του δίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο